אוביטרל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...
    שאלה , אתמול קיבלתי זריקה של אוביטרל ורציתי לשאול האם לאחת מכן שקיבלה היו תופעות לוואי או כאבים איפשהו... יש לי דקירות ברגל שמאל ( תחושה של דלקת..) שנהיו לי מאתמול לאחר הזריקה... זה נורמלי ? [
    מחר ב"ה אני עוברת הזרעה
10 תגובות
עמוד 1
  • ברגל?
  • soshi ,

זה למעלה בחיבור עם האגן כפי שאמרת
    את מעשנת נכון ? הפסקת לעשן בזמן האיקקלומין והאוביטרל ?
  • עדי יקירתי שיהיה בהצלחה מחר!!!!! מתפללת בשבילך שתיקלטי! !!!!!
    [center]
  • אדוה22
    תודה רבה רבה
    אני מאחלת לכולנו שניקלט החודש , בהצלחה ומחזיקה לך שהחודש תיקלטי אחרי כל מה שעברת עם הזקיקים....
  • היי עדי,

כן אני מעשנת, ולא, לא הפסקתי לעשן בזמן הטיפול...
    אם זה למעלה בחיבור, כנראה שזה הרחם שמקרין לך לרגל.

שאני הזרקתי את האובטרל ב-12.00 בצהריים לקראת 16.00 התחילו לי כאבים חזקים בכל אזור הרחם, ממש ממש כמו הגזים האלה שאת מתקפלת מכאבים
  • [soshi ,

אם הזריקו לי אתמול השעה 18.30 מתי אמור להיות הביוץ ?
    מחר בבוקר ההזרעה.
    עכשיו פחות כואב לי אבל אני מרגישה מעופפת כזאת... חלשה..
    העיקר שזה יביא תוצאות חיוביות ב"ה לכולנו
  • היי עדי...
    גם לי היו את הכאבים האלה ברגל, הם התחילו כחודש לאחר שהתחלתי עם הטיפולים.. לקחתי פעמיים איקקלמין ופעמיים אוביטרל ובאמת התחילו לי הכאבים האלה, זה בא והולך...החודש אני במחזור טבעי ואני אחרי ביוץ ושוב יש לי את הכאבים האלה..
    בכל אופן אני בטוחה שזה קשור איכשהו.. נקווה שזה סימן טוב...
    שיהיה המון בהצלחה היום ושיעבור בקלות!!! ושיניב פרי בטן אמן ואמן!!!
  • efush

תודה רבה
    אמן וגם את תצליחי החודש
  • תראי, אני הזרקתי ביום שישי (לפני שבועיים) בשעה 12.30. לפי מה שהרופא אמר, בייצתי בלילה שבין שבת לראשון, כ-30 שעות אחרי זה.אם הזרקת אתמול ב-18.30 כנראה הביוץ שלך ייצא מחר בבוקר, יש מצב שיתחיל היום בלילה...
    בכל אופן יכול גם להיות אחרי (רק בכמה שעות).

אם מחר את עושה את ההזרעה תקלעי בול לביוץ...
  • soshi ,
    תודה רבה על הכל
    מאחלת לך הצלחה ואמן שתעדכני את קודם על בואה של

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה