בבקשה עזרה דחופההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

היום הייתי בבדיקת העמסת סוכר 100 גר' לאחר שב-50 גר' יצא לי תוצאה של 158.
    האחות לקחה לי בדיקת דם פעמיים כאשר לפני הפעם השלישית נהייתה לי בחילה חזקה וכל החומר עלה לי ורצתי להקיא אותו בשירותים.. ההקאה הראשונה היתה נורמלית של המים ששתיתי אך מאז הקאתי עוד 6 פעמים בהפרשים של שעתיים ויצא לי חומר צהוב זועק שלא נראה טבעי שיצא מגוף האדם...
    חשוב לי להדגיש שבמהלך כל ההריון לא הקאתי אפילו פעם אחת ואני יודעת שכשהבטן ריקה יוצא חומר מהמיץ המרה שגם הוא צהוב אך לעולם לא ראיתי צבע צהוב כזה בהקאות...

בבקשה תעזרו לי האם זה מסוכן? מה עליי לעשות כדי להפסיק את ההקאות? עדיין לא אכלתי כלום מ-6 בבוקר ואפילו שתיית מים גורמת להקאה...

כרגע אני בשבוע 28 ו6 ימים
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם את עדיין מקיאה ולא מצליחה לשתות אז עלייך לגשת למיון יולדות בהקדם על מנת לוודא שאינך מיובשת.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה