אז יש לי שחלות פוליציסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשהייתי אצל הגניקולוג לפני חודשיים כשרק הפסקתי עם הגלולות הוא אמר לי שיש לי שחלות פולי' ושיכול לקחת קצת יותר זמן להיכנס להריון. אבל משום שקיבלתי מחזור אחד טבעי אחרי 40 יום לא התייחסתי לזה... אבל עכשיו התחלתי קצת לקרוא על זה והבנתי שכנראה אני אצרך לקחת כדורים...אמאל'ה.....
    מישהי יודעת על מה מדובר?

רעות
10 תגובות
עמוד 1

• היי רעות
    אני גם פוליציסטית..

• תודה בנות
    אתן באמת חושבות שלא כדאי לחכות קצת? אולי המחזור פתאום יגיע ויהיה ביוץ (אני רק לפני 3 חודשים הפסקתי לקחת גלולות אחרי 10 שנים רצופות). אני ממש בדילמה... ושמעתי על תופעות לוואי של הכדורים (רירית דקה, כאבים, ציסטות) מה דעתכן?

רעות
  • תלוי כמה מהר את רוצה להיקלט....
    חברה שלי פוליצסטית ונכנסה להריון טבעי אחרי הריון כימי...ממש חודש אחרי.
    תשאלי אותי איך? אין לי מושג
  • רעות היי
    גם אצלי נמצאו שחלות פוליצסטיות כשהספקתי גלולות לפני כשנתיים למשך 8 חודשים, אלא שאצלי המחזור כן היה סדיר.
    בכל מקרה כשהייתי הפעם אצל הרופא הוא אמר שהחודשים הראשונים לאחר הפסקת הגלולות הם הכי פוריים וכדאי להתחיל לנסות מיד להיכנס להריון כל עוד יש סדר בגוף .
    מיד אחרי המחזור הייתי באולטרסאונד על מנת לבדוק שהכל תקין
    בבדיקה נראו זקיקים קטנים בכל שחלה וזקיק אחד בגודל 10 מ"מ באחת השחלות (זה היה 6 ימים לאחר המחזור) שהוא בעצם היה הזקיק המוביל, אני עדיין לא מבינה מה עובר עליי ואם נקלטי החודש להריון או לא ואני עדיין ממתינה
    בכל מקרה אני מאמינה שכדאי שתנסי מספר חודשים ללא כדורים ויתכן שתקלטי באופן טבעי, אני ממליצה לך לקחת הפניה לאולטרסאונד ובתום המחזור לגשת ולראות מה מצב השחלות שלך והאם יש זקיק מוביל, תעזרי כמה חודשים באולטרסאונד ותנסי באופן טבעי.
    אם לא ילך אז תלכי על הכדורים, אני חושבת שיש לך טעם לנסות ולא לרוץ מיד לקחת כדורים

מאחלת לך המון הצלחה
  • היי לכולן
    אני גילתי שיש לי שחלות פוליצסטיות בערך בגיל 16 כאשר לא הופיע לי מחזור התחלתי לקחת גלולות בכדי להיות במעקב ובתקווה שזה יעזור לי. כרגע אני בת 24 ללא שימוש בגללות כבר שנה פעם אחרונה שקיבלתי וסת הייתה ביולי 2015 וגם בעזרת כדור שהגינקולוג רשם לי .
    כרגע אני ממש חוששת שאיני יוכל להיכנס להריון אשמח לקבל את תגובתכן ועל ההצלחות שלכן
  • היי לים לים,
    אני יכולה לספר לך שחברה שלי ניסתה להיכנס להריון במשך שנה..ולא הצליחה,
    לאחר שהייתה אצל רופא הוא אמר לה שיש לה שחלות פוליציסטיות, הוא אמר לה לקנות את כדורי האיקוקלומין..והיא נקלטה מיד.
    אנחנו כל הזמן צוחקות על זה שכדור של 8 שקלים עזר לה להיקלט..

אז אין לך מה לחשוש, מקווה בשבילך להריון במהרה אמן!
  • ואני אגיד לך הפוך מכולן- שחלות פוליצסטיות לא מפריעות כשלעצמן להיכנס להריון. חברה שלי אובחנה כשעוד היתה בתולה (היא דתייה) ובמחזור הראושן אחרי החתונה נקלטה.................. לא חייב לרוץ לטיפולים. גם הרופאים אומרים שזה לא מונע הריון
  • היי, לגבי מה שאומרות שחייבת טיפול עם איקקלומין..זה ממש לא נכון!! - זו תפיסה שמכניסים לנו לראש הרופאים.. אני - פוליציסטית שהביוץ היה קורה אחת לחודשיים שלושה, לעיתים יותר..ניסינו במשך שנה ללא ההצלחה וגם הכדור לא עזר!! בעקבות המלצה כאן באתר הלכתי לטיפול בדיקור סיני לשחלות פוליציסטיות אצל מולי-קליניק, הוסבר לי שהדיקור עוזר לגירוי פעילות שחלתית ואכן הביוץ הקדים - אחרי כשבועיים קיבלתי מחזור וחודש אח"כ נכנסתי להריון!! אני היום כבר בחודש שלישי! טפו, טפו, ממליצה לכן בחום על מולי..
  • היי בנות, למרות שכבר עברה חצי שנה מהלידה החלטתי לחזור לאתר ולהמליץ..אני אובחנתי כפוליציסטית מגיל 16 ומגיל 18 לקחתי גלולות ברצף 10 שנים. כשהפסקתי עם הגלולות על מנת להיכנס להריון עדיין אבחנו באולטרה-סאונד שחלות פוליציסטיות. בעקבות ההמלצה כאן באתר, הגעתי למולי קליניק. זה אמנם לקח כ- 3 חודשים להסדיר את המחזור ולהרות אבל היה שווה כל שקל.. המחזור הגיע ללא הכאבים העזים כמקודם והרגשתי הכללית השתפרה פלאים- רמת החרדה והלחץ פחתו משמעותית. אני ממליצה לכולכן לקרוא על הטיפול בדיקור סיני ולהתנסות..http://www.moli-clinic.co.il/%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/
    שיהיה בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה