אוףףףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי סבלנות.......... אני ביום השלישי למחזור ואני מתה כבר להיות מאחורי זה ולהתחיל לעשות בדיקות ביוץ ולנסות את מזלנו שוב החודש.... יו אני ממש מקווה שילך הפעם כי אם לא אני לא יודעת איך אקח את זה... כי פעם קודמת ממש נשברתי.....
9 תגובות
עמוד 1
  • אהובה שלי!!!!!!!!!!!

עוד שנייה זה עובר......בע"ה..תהני עכשיו מכללל רגע.......
  • ללאלאאא... אל תשברי עוד....
    אני ממש מבינה אותך... אני כבר ביום הרביעי למחזור... בחיים לא חוויתי כזה מחזור קשה! היו לי כאבי בטן מהגהנום וזרימה מטורפת....
    היום התחלתי לקחת את האקקלומין שזה עומר שבעוד פחות משבועיים יש לי בדיקת ביוץ!!!

תהיי חזקה ואנחנו נעבור את זה!!!
  • יאלה............ הלוואי נקלט שלושתנו אביה, קרן ,ואניייייייייי ביחד...... ולכולנו יהיה מהמם והכי חשוב בריא.....[:p[size=6]] ה ל ו ו א י
  • שיראל... את כבר ביום הרביעי למחזור יש לך סיבה מספיק טובה לשמוח
  • שיראל, החודש זה החודש שלך.
    חוץ מבדיקת ביוץ וחישוב ביוץ החודש תהיי מאוד קשובה לגוף שלך.
    אם את מרגישה שאת מבייצת, אצלי זה מתבטא בכאבי גף וכאבי מחזור, תעבדו גם בזמן הזה.
    בהצלחה!!!!!
  • לפעמים לא קל להיות קשובה לגוף כי כשכ"כ רוצים משהו הגוף מזדהה איתנו ומראה סימנים שלעיתים רק במחשבות שלנו קיימים.

חשוב להיות רגועות ולהעסיק את עצמנו בדברים נוספים כדי שלא נחשוב רק על זה כל יום כל היום!!!

כמו שהחודש לרובנו הגיע ה, מקווה שחודש הבא נתבשר עם בוא ה
  • קרן את ממש אבל ממש צודקת!!!!!! חודש שעבר הרגשתי כל מיני תחושות ממש מוזרות כמו עיקצוץ בבטן והבטן נהיית קשה כזו... ממש תחושות שלא הרגשתי קודם... ובגלל זה הייתי בטוחה שזה זה... וכמו שאומרים "כגודל הציפיות כך גם גודל האכזבות...." ואני ציפיתי ובגלל זה גם ממש התאכזבתי.... לקח לי איזה יומיים לפחות להתאושש מהבאסה... אבל עכשיו אני כבר מאחורי זה ... מקווה שלא ארגיש את תחושות האכזבה שוב....ובכלל שכולנו וכל בנות ישראל שרוצות להיקלט תקלטנה....
  • מקווה מאוד!!!
    אני גם הרגשתי דברים שלא הרגשתי מעולם כמו תחושת רעב מטורפת ויש מצב שזה בגלל ההורמונים ואני הייתי בטוחה שזה הריון.

החודש החלטתי להתעלם באופן מוחלט מכל הסימנים.. ח חח רק אחרי שבועיים של איחור המחזור אתחיל להתייחס לסימנים ברצינות ואז אלך להבדק...
    אני גם לא הולכת לדבר על זה כדי לא להשאב לתחושות האלה!! כמה אפשר להתאכזב?!?!?
    דדדדיייייייי!!!!!!

סורי שחפרתי... שבת שלום
  • א. את צודקת לא צריכים לדבר על זה יותר מידי ובכלל גם לא צריך לצפות יותר מידי!!!! ב. את לא חופרת....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה