שלום אפשר לחזור לפה בחזרה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכן רובכן לא מכירות אותי אבל הייתי פעילה כאן שעברתי ivf ואחר כך נולדה לי ילדה מהממת ועברתי לפורום תמיכה הדדית..כרגע אנחנו חוזרים שוב לטיפול נוסף ל ivf יש לנו טור ב 13/6 לרופא ב ivf ועד אז נתנו לי שוב רשימה ארוכה של בדיקות דם כולל בדיקת רוטלה לבדיקת נוגדנים לאדמת (כי אין לי מושג איפה הפנקס חיסונים שלי) אז ביום ה3-4 למחזור אני עושה את כול הבדיקות בזריקה אחת שזה 10 מבחנות (ניראה לי אני יוצאת משם עם אנמיה חחחח) והכי מצחיק שהאחות שתעשה לי בדיקת דם גם בהריון כבר מתקדם יחסית וההריון שלה הושג גם ב ivf ...אני מקווה שאקבל פה תמיכה מכן בנות כי הדרך עוד ארוכה וקשה עד למטרה שזה בטא יפייפיה כמו שהיית לי ב ivf שעבר.. בהצלחה לכולכן וחיבוק ענקייייייייי
18 תגובות
עמוד 1
  • טוב בנתיים אין התעניינות בהודעה שלי..יש לי עוד שאלה קטנה..ברגע שאני עוברת ivf ואצלי זה ivf icsi לא רגיל שזה ניקרא הריון בסיכון גבוהה (בתיקווה לחיובי אמןןןןן) איך אני מודיע בעבודה על הריון בסיכון ככה שאני לא יסחב גלגלים ולא יתאמץ יותר מדיי? יכולים פשוט לפטר אותי על זה? אוף הנה שוב אני מתחילה להילחץ חחח

• היייייייייייייי
    אני עוד זוכרת את הסיפור שלך-שעודד אותי רבות...
    מאחלת לך את כל ההצלחה שאפשר...
    לא יודעת לענות לך לשאלות ...סורי
    אך אני כאן איתך...יענה במה שאוכל ...
    בהצלחההההההההההה
    דרך אגב -
    איפה נרשמת לטיפול ??? בית חולים או פרטי ??
  • בהצלחה....
  • המון בהצלחה !!!!
  • בהצלחה
  • אני מכירה אותך הן מפורום תמיכה (שם אני מטיילת ומפנטזת לי מדי פעם..) וגם מלפני כמה שנים מכאן (2009 אני חושבת..) למרות שאז הייתי בהכחשה שאני שייכת לפורום הזה וקיוויתי שמשהו יקרה מעצמו (נאיבית שכמותי
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • בהצלחה
  • בהצלחה גדולה לפני הכל !!!
    אני חוששת שאת קצת טועה בהגדרות שלך,
    הריון במיקרומניפולציה אינו הריון בסיכון גבוה !!!
    הריון מהפריה רגילה או הפריה במיקרומניפולציה הוא הריון ככל הריון טיבעי !!
    וכשאין סכנה לך או לעובר ההריון לא נקרא בסיכון !!!

הגדרתו של הריון בסיכון גבוה בקישור הבא:

http://www.talbiron.co.il/gp.asp?gpid=81

בכל מקרה אם את עובדת בעבודה שמצריכה לסחוב דברים,
    אז הייתי משתפת את הבוס שלי בטיפולים (לפני הכל) וכבר אז תפסיקי לסחוב,
    כדי להעלות את הסיכוי להצלחה,
    בזמן הטיפולים אסור לפטר אותך לפי חוק, ומותר להעדר לצורך הזה,
    אם את עובדת מעל חצי שנה במקום הזה, אז כשתיהי בהריון - גם כן אסור לפטר אותך.

הכי חשוב שתיהי רגועה ושתצליחו,
    מקווה שעזרתי.
  • עדן, בהצלחה!!!!

• תודה בנות על העידוד ידעתי שאנח חוזרת לפורום הכי תומך שיש..אשכולית אני הייתי במעקב ממש מתחילת ההריון במחלקה לסיכון גבוה והרופא אמר שזה בגלל הicsi וגם היו לי בעיות בהריון היית לי רעלת הריון או לפחות חשד לכך בגלל זה גם החליטו ליילד אותי בשבוע 34 כי כבר אז שקלתי 99 'קילו שזה אומר עליתי בהריון ההוא יותר מ 40 ק''ג כולי הייתי בצקות וגם בבטן עצמה היו לי בצקות נוראיות וכאב לי רצח שעשו לי מוניטור רגיל פשוט בכיתי ממש עם דמעות שהרופא היה נוגע בבצקות..אז עם כרגע אני מידעת בעבודה שאני מתחילה טיפולים אסור להם לפטר אותי? ועם יפטרו לאן עליי לפנות?

• כתבתי תשובה ארוכה ומשום מה לא נקלט,
    בכל מקרה...
    אם יפטרו את פונה למשרד התעסוקה המסחר והתעשיה (משרד התמ"ת)
    אם את עובדת לפחות חצי שנה הוא צריך אישור מהם, כדי לפטר אותך
  • רגע עם אני באה להודיע בעבודה שאני מתחילה טיפולים אז זה רק אחרי פגישה ראשונה עם רופא בivf נכון?או שאני יכולה להביא להראות להם כול הבדיקות דם שיש לי לעשות(את ההפניות כמובן) והזימון לרופא בivf?

• מספיק שתביאי אישור מהרופא על הטיפולים,
    את לא צריכה להיות בשלב כלשהו...כלומר את לא אמורה להראות לו בדיקות דם ומעקב זקיקים,
    מה הוא מבין בזה בכלל...?
    תביאי אישור מהרופא שלך זה אמור להספיק.

את בטוחה שאת רוצה לספר לבוס שלך?
    את מרגישה שעומדים לפטר אותך או משהו כזה?
    כי אני הצלחתי למשל לעבור הכל מבלי לספר בעבודה (אבל יש לי עבודה גמישה)
    תחשבי על זה אם יש בכלל צורך בשיתוף הזה, בשלב הזה.
    אולי תספרי רק כאשר תצטרכי להעדר, לא ישר מההתחלה,
    אני פשוט א רואה סיבה כרגע
  • גם לי היה הריון מICSI לא הייתי בסיכון בשמירה ואף אחד מעולם לא דיבר על זה!

ושנית, יכולים לפטר אותך עם עילה אחרת... הם לא חייבים לומר שזה בגלל הטיפולים, יכולים להמציא שאת לא עובדת טובה או משהו...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • vil את ממש מעודדת מה אני יגיד לך..וכן כרגע כול המחלקה מתה מפחד על פיטורים כי כבר פיטרו הרבה אצלינו ועל כול פיפס הם מעיפים..אני חודש הבא סוגרת שנה שם בגלל זה אני מפחדת..

• אהה ו vil לא יודעת מה היה אצלך אבל אני עברתי לפני הivf הפלות גם אולי בגלל זה?טוב כול אחת והגוף שלה, כמו שאמרתי אני הייתה לי רעלת הריון עם לחץ דם 177/99 וחלבון בשתן +4 אז ממש כול אחת לגופה מאמי..

• תכלס אין לך מה לעשות, אם יפטרו יפטרו....תמצאי משהו אחר.
    נקווה שהם לא אנשים רעים,
    ויותר נקווה שתצליחי במהרה
    ושההריון יהיה תקין וללא סיבוכים מיותרים...זה יותר חשוב כרגע,
    ותמיד תמיד אפשר למצוא עבודה אחרת,
    אל תדאגי יהיה בסדר

• היי ברוכה השבה, בתקווה לשהות קצרצרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה