אין לי עוד סבלנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשלא רצינו שה תבוא הי הייתה באה כול חודש לבאס מחדש
    ועכשיו אחרי מה שעברנו אנחנו כבר מחקים 5 שבועות כדי להתחיל לעבוד על הריון חדש ו לא רוצה להגיע אני מתחילה כבר לידאוג
    אני יודעת שאמרו לי שהיא אמורה לבוא בין 4-6 שבועות
    אבל למה זה מתעקב

אתם חושבות שיש סיבה לדאגה ?
    מתחילות לרוץ לי מחשבות לא טובות בראש אני מפחדת שנגם לי איזה נזק
    קבעתי תור לרופאת נשים שלי והתור הכי קרוב שיש זה רק ל 22/5 זה המון זמן
    lili
5 תגובות
עמוד 1
  • המחזור יכול להגיע גם קצת אחרי 6 שבועות.

מאוד חשוב אחרי שאת נבדקת באולטרא סאונד אצל הרופא גם לעשות בדיקת בטא כדי לראות שהכל התאפס ואפשר להתחיל לעבוד מחדש.

את בדיקת הבטא עושים רק אחרי המחזור ולא לפני כי הוא מנקה את הגוף!

התקופה שאחרי מאוד פוריה כך שתעבדו טוב ויש סיכוי מאוד טוב שתוך פרק זמן קצר ביותר את מספרת לנו בשורות מעולות
  • lililili23, אני לא כ"כ מעודכנת אכפת לך לספר שוב.... למה את מחכה ל אולי את בהריון???? זה לא מה שאת רוצה???... או שמא עברת הפלה???ועכשיו את מחכה למחזור כדי לנסות שוב....???
  • לצערי כן ההריון הראשון שלי הפסיק להיתפתח בשבוע ה 8 ועברתי גרידה
    הרופאים אמרו שממולץ לכחות לוסת הראשונה כדי להתחיל לנסות שוב
    ועברו כבר 5 שבועות ו לא מגיע

אני כבר כול כך רוצה שהיא תגיע שגם אני ובעלי נוכל להתחיל לנסות שוב להיכנס לעניינים

lili
  • תהיי סבלנית, גם אני עברתי הפלה, אמנם ללא גרידה, אבל גם לי היה איחור אחר זה...הגוף שלך מתאפס ועושה איתחול
  • תודה חמודות

lili
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה