ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    קיבלתי מחזור כאילו ממש דימום ב 26 לחודש והיום יש לי הפרשות צמיגיות כאלה פוריות זה יכול להיות כי אני רק ביום העשירי למחזור
    המחזורים שלי הם קבועים כל 28 יום
    הבעיה היא שאני טובלת רק מחר מכוון שמחר רק נגמרו הימים הנקיים שלי
    ואוליי זה שיש לי הכתמות חומות בין ארבע לשלושה ימים לפני המחזור זה מה שגורם לביוץ להגיע מוקדם?
    או שההפרשות השקופות הנמתחות זה רק סימן שהביוץ מתקרב ולא שהוא היום?

תודה מראש שושן
10 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני יודעת וגם מה שקורה אצלי, שההפרשות מגיעות זה סימן שהביוץ קרב.
    גם אצלי יומיים לפני הטבילה זה קורה בד"כ, לא תמיד אבל אני יודעת מתי הביוץ שלי פלוס מינוס וזה לא מתי שההפרשות מגיעות.

ההפרשות האלו באות לנקות את שאריות הזרע שהיו בגוף שכבר לא פוריים.

בהצלחה יקירתי
  • מאמי, לאביה ורון יש את אותה בעיה... גם היא טוענת שהביוץ נופל לה ב7 נקיים.... אני הייתי ממליצה לך להסיר את הספק וללכת להבדק אצל רופא נשים שיאמר לך אם אכן הביוץ נופל לך בתוך 7 נקיים במצב שכן יש לעשות שאלת רב כדי לראות האם הוא מתיר לך להיות עם בעלך ביום זה .... (אני לא דתיה , אך מבינה מבינה.....)... בהצלחה שיראל
  • נכנסת לחלון הפוריות שלך, לכן ההפרשות..לדעתי הביוץ יתרחש בסופ"ש.

בהצלחה!
  • וואי תודה על התשובות
    ואני כל כך מקווה שזה יתפס משום מה כבר כמעט חצי שנה המחזורים שלי מדוייקים כל 28 יום ובעזרת בדיקת ביוץ ולפני ההפרשות אני מזהה את הביוץ ואנחנו שוכבים באותו יום ומשום מה זה לא נתפס
    ומבחינת גיל אני צעירה רק בת 26 ככה שאני לא מבינה למה זה לא קורה
    מקווה שהחודש זה החודש
  • תעבדי במהלך כל החלון פוריות שלך ולא מתי שנאת מרגישה שיש לך ביוץ, כי יכול להיות שזה עוד לא קרה. פשוט תנו עבודה שבוע מסביב לתאריך המשוער..
  • כן אבל לא אמרו שהזרע יכול לחיות שבעים ושתים שעות ולחכות לביצית
    אז זה בתוך היה אמור לחסות
    החודש אני ינסה יום כן יום לא ואני מקווה מאוד שזה יתפס כי אני ממש כבר מתוסכלת מהעניין
    חשבתי שזה פשוט וברגע שמחליטים חודש גג חודשיים וזה בא
    אבל משום מה לכל מי שמיסביבי זה בא בקלות ואני ממש נלחמת וכל חודש עובר כמו שנה
    סורי על הוצאת התיסכול
    עד מחר זה יעבור ויתחלף לאופטמיות
  • הפרשות של ביוץ יכולות ליות גם שבוע לפני הביוץ אצל נשים מסויימות. תסתכלי באינטרנט.
    אם המחזור שלך 28 ימים בדיוק אין סיכוי שאת מבייצת ביום ה- 10.
    אם הטבילה יוצאת היום, יום 11 למחזור זה נהדר.
    תתחילי היום, יום כן יום לא או כל יום אם יש לך כח עד היום ה- 16 כולל.
    בהצלחה!

• יכול להיות שאתמול עשיתי בדיקת ביוץ והיה לי שני קווים חזקים ואתמול היה היום 10 למחזור והיום עשיתי בדיקה בבוקר וגם היו שני פסים אבל אחד חלש יותר
    ועכשיו בערב היה פס אחד חזק ופס הבדיקה נהיה ממש ממש חלש כמעט בלתי נראה
    יכול להיות שהביוץ הוא היום ביום ה11 למחזור
    כי המחזור שלי הוא סדיר כל 14 יום אז יכול להיות או שהבדיקות האלה לא כל כך אמינות?
  • נשמה זה מה שאני גם חושדת שיש לי..
    שהביוץ שלי מקדים..והוא בתוך ה7 נקיים..
    וגליתי את זה החודש שעשיתי בדיקת ביוץ...יצא לי 2 פסים חזקים ביום החמישי ל7 נקיים..וביום השישי היה כבר פס אחד..
    אז דיבתי עם הרב של בעלי..והוא אמר לבדוק קודם אצל רופאה..ואם הרופאה תאשר...אז נראה איזה פסק הוא יתן לנו...

בקיצר אל תהיי מבואסת..את לא לבד..
    העיקר לא להיות בלחץ..ולבדוק אצל רופאת נשים....

שיהיה לנו המון המון בהצלחה!!
    מחזיקה לך אצבעות!!!
  • וואי תעדכני אותי
    מה בסוף הרופאה אמרה
    ומה הפיתרון

ותודה על התמיכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה