באירופה זה אחרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    ברוכה הבאה לי ושהות קצרה לכולנו!
    עוברת את התהליך רחוק רחוק מהבית אבל לומדת מהפורומים הישראליים. תודה!
    אצלי בחוץ לארץ כתוב בחוק שאסור להחזיר יותר מעובר אחד חוץ ממקרים מסויימים, כרגע אני מנסה לבדוק את האפשריות שבפרוטוקול הקצר והראשון שלי יתנו לי להחזיר יותר מעובר אחד...החלום הוא תאומים, יש לי תקווה!!
    מחכה למחזור כדי להתחיל את התהליך, והלוואי שיצליח לכולנו בקרוב
    אמנדה

Amanda
10 תגובות
עמוד 1
  • גם בארץ לא מחזירים יותר מאחד במקרים בהם גיל האישה הוא פחות מ30 לפי הנחיות משרד הבריאות.
    מחזירים 2 מעל גיל 30 ןמחזירים 3 מעל גיל 35 או משהו כזה.
    במקרים מורכבים פחות מתחשבים בגיל ואז יש אישור מהרופא נניח להחזיר 3 גם בגיל צעיר יותר.
  • רחם האישה לא נועד לסחוב שניים,
    וגם בארץ בקרוב יצא חוק שלא מאפשר החזרת שניים, אלא אם הנסיבות מיוחדות...כמו גיל האישה ובעיות אחרות...
    את רק מגבירה את סיכוייך להריון תקין, אל תחשבי כרגע על שניים או אחד....אני מבינה את הרצון לשניים אחרי כל הטיפולים האלה....אבל אחד יותר בריא

נסי לבקש ולהתעקש אך אם לא ילך ויחזירו רק אחד, תסתכלי על החיובי !!!
    בהצלחה
  • מאמי אני בת 27 ולפני שנתיים החזירו לי 2 עוברים כי כאן מותר עד 2 עוברים להחזיר ואחד ניתפס אצלי..שאלו אותי ישר אמרו לי "יש לך 2 עוברים יפים אחד 6 תאים השני 7 כמה את רוצה להחזיר?" אמרתי ישר 2 ככה יותר סיכויים..

• אשכולית צודקת בהחלט
    חברה שלי עברה גרידה עם תאומים זהים כי הרופא שלה הלחיץ אותה עם כל הסיכונים...
    יש המון סיכונים ללידה מוקדמת, סיבוכי פגות לכל החיים ומה לא.
    ברור לי שמי שמקבלת תאומים בטיפולים מרגישה ממש חויה של זכיה בפיס וסביר להניח שגם אני ארגיש כך אם זה יקרה, אבל אין ספק שבמחשבה ראציונלית הריון יחיד פחות מסוכן לעובר ולאם.
  • וואו לפי ההודעות פה הייתי בטוחה שבארץ זה סטנדרטי להחזיר לפחות 2 כדי שהזיכוי יהיה יותר גבוה, אפילו בעיתון שקיבלתי במרפאה היה כתוב שבישראל יש המון ילודת תאומים ושפה לא מחזירים יותר מעובר אחד כדי שזה לא יקרה. לא יודעת- תמיד ראיתי את עצמי עם תאומים, אבל מה שבא ברוך הבא!! ושיבוא בקרוב...
    Amanda
  • לי החזירו 4 עוברים כמה פעמים ואני פחות מגיל 30 .
    החזירו לי אחד רק כשהיה עובר אחד.
    העיקר שיהיה הריון ....
    בהצלחה
  • רעיה- איפה את מטופלת?
  • גם לי לפניי גיל 30 החזירו 2 , עוד בטיפול הראשון שעשיתי

ויש מצבים שמחזרים לי 3
    בהצלחה
  • אם זו הפריה ראשונה, שניה והכל בסדר בבציות בהפריות בזרע ובגיל שלך...
    אין להם סיבה להחזיר שניים, המטרה היא הריון עם עובר אחד !!!
    הריון כזה הוא בטוח יותר לאם ולעובר, ועם פחות סיכונים. זו עובדה.רק דברים טובים !

• אני לא מבינה בהפריות רק רציתי לאחל לך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה