אחרי החזרה - למישהי זה קרה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    החזירו לי 2 עוברים יפים ביום רביעי, מאז יש לי לחץ בבטן.
    כשאני קמה משינה באמצע הלילה או בבוקר להתפנות ממש כואב לי לעשות פיפי (סליחה...) כאילו מישהו מושך לי שם משהו, אבל זו לא דלקת, כי זה רק בבוקר או מתוך שינה כשאני מתאפקת ועד שאני מתעוררת להתפנות. במשך היום לא כואב לי.
    אני רוצה לציין שלא הייתי קמה להתפנות באמצע הלילה לפני הטיפול, מידי פעם, ככה פעם ב... ורק פעם אחת (עכשיו קמה 3 פעמים בלילה)
    אני מחדירה נרות תמיכה לנרתיק מיום השאיבה, ומיום ההחזרה גם נוטלת כדורים גם לתמיכה. יכול להיות שזה משפיע?
    לא יודעת אם לפנות לרופא שלי...
    אשמח אם מישהי תשתף אותי באם זה קרה לה בטיפול הפרייה.
6 תגובות
עמוד 1
  • לא קרה לי,
    אבל אם יש משהו חריג שמציק, תמיד כדאי לשאול רופא
    באופן כללי להיות עם הנרות זה לא נעים, אבל לא זוכרת שזה כאב כמו שאת מספרת
  • נראה לי שאני אקפוץ אליו מחר.
    הנרות זה בכללל לא נעים, מרגישה ג'יפה..... אבל ממש כואב לי
  • היי,
    לי זה היה בדיוק אותו הדבר ברגע שהייתי עושה פיפי הייתי מרגישה שכל הבפנים יוצא החוצה אבל זה עבר לי אחרי שבוע.
    הרופא אמר לי שהעובדרים מוחזרים זה כמו וואקום ולכן יש את ההרגשה הזו.
    שיהיה לך בהצלחה
  • אני רצה לשירותים כבר מאמצע הטיפול. אולי זה קשור לגודל השחלות..
    ותמיד גם היה לי לחץ כזה בבטן התחתונה אחרי הזרעות (הזכיר לי קצת צירי לידה כי זה בא והולך, ובכל פעם הבטן מתקשה. רק שזה לא כואב..) שאלתי את הרופא והוא אמר לי שזה בסדר.. אבל תשאלי שוב, גם בשבילי?
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • papaya - עדיין לא שאלתי את הרופא על הלחץ...והאמת שנרגע לי קצת, אבל כשהיתה לי את ההחזרה שאלתי אותו לגבי הנפיחות בבטן אז הוא אמרה שבגלל ששאבו לי הרבה ביציות היא נפוחה.
  • papaya - עדיין לא שאלתי את הרופא על הלחץ...והאמת שנרגע לי קצת, אבל כשהיתה לי את ההחזרה שאלתי אותו לגבי הנפיחות בבטן אז הוא אמר שבגלל ששאבו לי הרבה ביציות היא נפוחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה