בנות צריכה עזרה כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    יש לי תופעות קצת מוזרות
    מאז המחזור האחרון שלי עברו 32 יום, יש לי תופעות מוזרות
    אני סובלת מבחילות לסרוגין במהלך היום , לחץ בבטן תחתונה
    אלא מה שיותר מציק זה שבימים האחרונים יש לי לחץ די חזק בבטן, לא ברור לי ממה זה נובע אבל זה גם מלווה בעצירות ותחושה של גזים דבר שממנו לא סבלתי קודם, כמו כן יש לי הפרשות שקופות ומעט צהבהבות
    עשיתי 2 בדיקות הריון השבוע ושתיהן יצאו שליליות
    האם התופעות של הלחץ, עצירות ותחושת גזים הן נורמליות ?
    מה לגבי ההפרשות ?
    אני לא מצליחה להבין אם מדובר בהריון והבדיקות הבייתיות טרם מראות זאת או שמדובר בתופעות בלאגן הנובעות בעקבות הפסקת גלולות ( זה החודש הראשון ללא גלולות ), לא כל כך בא לי לרוץ מיד לרופא .

אשמח לשמוע מה אתן חושבות ?

שבוע טוב
    הלן
7 תגובות
עמוד 1
  • המחזור שלך בדרך כלל סדיר?

לפי דעתי, אם כן ואת אכן באיחור, תחכי שבוע לאיחור ותלכי לעשות בדיקת דם.

אני יכולה להגיד לך שהמחזור שלי סדיר, כל 26 יום ועכשיו אני באיחור של 4 ימים ויש לי רגישות בחזה ומידי פעם לחץ בבטן התחתונה כמו בזמן מחזור.
    אני מחכה ליום רביעי (היום השמיני של האיחור) ועושה בדיקת דם.

מקווה מאוד שאכן נקלטת, בהצלחה!!!
  • אחרי שאת מסיימת גלולות, המחזור מגיע ואנחנו מרגישות את זה, כל התופעות שהיו מושתקות ע"י הגלולות: כאבים, התכווצויות וכו' (ככה זה היה אצלי לפחות...) אנחנו מרגישות אותם פי מאה! ולדעתי אם את באיחור והבדיקות מראות שלילי אז זה שלילי...ובכל זאת!! אם לא מקבלת מחזור עוד שבוע בערך לכי תעשי בדיקות דם בשביל השקט...
  • אני יודעת איך זה בלי גלולות, עשיתי הפסקה של שמונה חודשים ואצלי הכאבים ללא גלולות ממש מטורפים , הבעיה שאין לי את כל התופעות שהיו לי לפני המחזור יש לי תופעות מוזרות.
    בחילות, עצירות , אתמול התחילה לי גם רגישות בפיטמות.
    משהו הזוי
    בדרך כלל המחזור שלי סדור ומגיע תוך 26 עד 28 יום, גם כאשר הפסקתי גלולות הוא היה מגיע בטווחים זהים ועכשיו פתאום איחור
    הבעיה היא ש 2 בדיקות בייתיות מראות על תוצאה שלילית ואין לי לחץ בבטן כמו לפני מחזור , אם זה היה לחץ כמו לפני מחזור הייתי יודעת, אני מתפחלצת מהכאבים האלה

אוף !
  • כמה איחור את? אם שבוע אז תעשי בדיקת דם. אם לא אז תחכי לשבוע איחור ותעשי בדיקה בייתית עם שתן ראשון

בהצלחה והלוואי
  • המחזור האחרון שלי היה לפני 33 יום
    בדאך כלל יש לי מחזור עם הגלולות כל 26 עד 28 יום
    כלומר איחור של 5 עד 7 ימים
    אולי עשיית את הבדיקות מוקדם מידי ?
  • מחזור בגלולות לא מראה את המחזור האמיתי שלך. הגלולות מסדרות לך את המחזור... זה לא אומר.... אני במקומך מחכה ליום 40 ואז בודקת.
    לדוג' - המחזור האמיתי הראשון שלי אחרי הפסקת גלולות איחר בשבועיים מ - 28 יום שהיה מסודר בגלל הגלולות.
    בהצלחה
  • כן את צודקת יכול להיות
    פשוט הפסקתי גלולות לפני כשנתיים למשך 8 חודשים ולא קרה לי
    קיצר נחכה ונראה בכל מקרה מה שמציק לי זה הבלאגן אצלי עם הבחילות , הפרשות ועצירות
    תופעות שלא היו לי לפני כן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה