אבדה לי התקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כל כך עצובה מבולבלת כואבת שבורה פשוט אפסו כוחותי.....
    כרגע אני ביום ה26 למחזור והזקיק 15מ'מ שביום ה22 הוא היה ה14! אני לא מבינה מה הולך שם עוד 10 ימים כבר אני אמורה לקבל כל כך האמנתי שהחודש אני נגאלת מהיסורים הקשים האלה ויזכה למתנה מהקדוש ברוך הוא אבל גם לא הפעם
    [center]
11 תגובות
עמוד 1
  • אל תאבדי תקווה
    נכון שזה קשה אבל את חייבת להיות חזקה
    הכל יסתדר ואת תחבקי תינוק/ת ב״ה
  • אני בטוחה עדי !!! אבל ההמתנה הזאת כל כך קשה ומייסרת.......
    [center]
  • אדווווהה ממי שלי, יהיה בסדר!
    אני מבינה שהיית היום בבדיקה. שאלת מה הסיבה והאם יש עוד סיכוי שהזקיק יגדל?
    אל תאבדי עוד תקווה, אסור לך להתייאש!!!
    אני בטוחה שבקרוב מאוד הנסיונות שלך ישתלמו ותזכי במתנה.
    בנתיים קבלי ממני חיבוק ענק!!!
  • אדווה,
    אני מבינה אותך ואת הרגשות שלך את חייבת לא להישבר
    קבלי חיבוק ממני
  • תודה קרן.
    [center]
  • מתוקה, קודם כל לא להתייאש. את מתייאשת? לא מתאים לך!

• תראי מצאתי תשובה של מומחה לפוריות שמישהי רשמה לו שהיא אחרי איקקלומין והוסת שלה כל 35-38 יום :באשר לטיפול בכדורי איקקלומין, מעצם העובדה שהווסת שלך לא נעשה סדיר כל 28 יום, יש להניח שלא הגבת לטיפול באיקקלומין,

המחזור שלי כל 36 אולי זה הסיבה...?
    [center]
  • לא, ממי. לא הבנת.
    איקקלומין אמור להסדיר את המחזור ולקצר אותו ל- 28 ימים.
    הרי נותנים את הכדורי הזה גם לבחורות שהביוץ יוצא לפני הטבילה. מדוע ? כדי להסדיר כך שהביוץ יצא סביב הימים 12-13-14 (בד"כ נותנים זריקה אורביטרל שגורמת לביצית לבייץ תוך 36 שעות מההזרקה).
    גם בלי זריקה אלו הימים , בגלל הכדורים, שהביוץ צריך לצאת בהם.
    14 יום אחרי הביוץ תמיד אבל תמיד מגיע המחזור, אצל כל אחת. ככה יוצא שהאיקקלומין, כשהמינון טוב והכדורים משפיעים, יוצר מחזור באורך של 28 ימים.
    אם לא היו זקיקים בגודל מתאים והמחזור לא התקשר ל- 28 יום, סימן שהמינון לא היה מספיק גבוה ולא הגבת לכדורים.

• כנראה כמו אמרו כבר, צריך חודש הבא להעלות לך את המינון, אין מה לעשות...
    לא הגבת ל-2 כדורים ביום. אבל הפעם תהיי יותר אסרטיבית ותדרשי!! אל תבקשי!!
    תדרשייייייי!!! אחרי האיקקלומין שיביאו לך אובטרל!!
  • ווואווו בנות, כמה דברים חדשים אני לומדת פה היום....

יהיה בסדר אדווה מתוקה, החודש הראשון הוא כדי לבדוק איך הגוף מגיב להורמונים וכך אפשר לדעת מהו המינון הנכון. אני יודעת כמה זה מאכזב לצפות ולא לקבל, אבל תהיי חזקה כמו שאני מכירה אותך!

הצלחת לסקרן אותי ואני מחכה בקוצר רוח לסיפור שלך!!
  • תחזיקי מעמד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה