חודשיים ללא וסת עם כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    הפסקתי לקחת גלולות לפני כ- 4 חודשים. מחזור ראשון אחרי 40 יום ולאחר מכן כבר חודשיים ללא מחזור. ביום ה- 39 היו הפרשות חומות חלשות שנמשכו יומיים והפסיקו (מאז כאמור עברו כבר שבועיים). בדיקת דם לפני שבוע יצאה שלילית. בבדיקה שיגרתית לפני 3 חודשים נודע לי כי יש לי שחלות פוליציסטיות (לא סובלת מהשמנה, שיעור וכו' ועם הגלולות המחזור היה סדיר מאוד כל 28 יום).
    א. בשבועיים האחרונים יש לי נפיחות רצינית בבטן התחתונה שמלווה בכאבים ובהפרשות צהובות (לא דלקת)- האם זה בגלל שאין מחזור
    ב. האם כדאי לנסות להיכנס להריון טבעי ולחכות עם נטילת כדורים כמו אקקלומין וכו'? זה קצת מפחיד אותי ואני אפילו לא יודעת אם אני מבייצת או אם יש סיכוי שאני אבייץ
    תודה

רעות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    כדאי לפנות לרופא מומחה לפוריות ולעשות ברור מסודר. אם אכן יש לך שחלות פוליציסטיות ומחזורים ארוכים מאוד, עדיף לא לנסות להרות ספונטאנית בגלל הסיכוי הנמוך מאוד להצלחה אלא להתחיל בטיפול.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה