עדכון קצר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחריי ושאבו רק 4 ביציות ..מקווה שזה מספיק אני תמיד קוראת על שאיבות של עשרות ביציות ואצלי רק 4 אז נראה לי מעט מידי.......בינתיים יש לי קצת כאבי בטן תחתונה כזו שמציקה קצת אבל בעלי כל הזמן לוחץ עליי לשתות לשתות לשתות אז אני מנסה לשתות.......הרבה
    זהו מקווה להמשך טוב ושוב תודה לכולן על התמיכה ועל הדאגה
5 תגובות
עמוד 1
  • לא נורא שיש רק 4, העיקר שיהיו הפריות,
    כלומר שיהיו גם 4 עוברים איכותיים !!!
    בטח עוד יומיים שלושה תהיה ההחזרה, שיהיה בהצלחה מותק.
  • האם זה סביר אחרי ההחזרה תחושה מציקה ולא נעימה בבטן התחתונה?
  • האמת שהרגשתי תחושה לא נעימה (לא כואב או משהו כזה) אחרי השאיבה וגם אחרי ההחזרה, בכל זאת הגוף עבר משהו...
    אחרי האשיבה היו כאבי מחזור חלשים, ואחרי ההחזרה תחושה של נפיחות...
    הכל הכל שווה את זה, תנוחי
  • הי, רציתי לשאול...אחרי ההחזרה במה זה תלוי שזה יצליח ? באיכות העוברים או ברחם וכל השאר???

אני שואלת כי הבעיה - אצל בעלי בזרעונים ואצלי הכל תקין... האם יש סיכוי יותר טוב שזה יצליח לאחר ההחזרה ?

מחר יש לנו תור לד"ר איצקוביץ' מבי"ח אלישע - פעם ראשונה

שיר
  • סיכויי ההצלחה תלויים במכלול של דברים,
    אין ספק שאם יש מבנה של רחם לא תקין (נגיד מום מולד), לא יעזור כמה איכות העובר טובה...כי הרחם מתקשה בקליטת עובר, ולכן הסיכויים נמוכים.
    במקרה שלך: אם ההפריה טובה ואיכות העוברים טובה,
    והתגברתם על בעיית הזרע בכך שיש חלוקה יפה של תאים ועובר יפה להחזרה - הסיכויים העולים,
    אבל....
    אל תשכחי שגם אצל זוגות ללא בעיה לא כל חודש יש הצלחה בקליטתו של ההריון..
    גם כשהכל תקין מסביב עדיין יש רק 25% אחוזי הצלחה בכל חודש,
    שום דבר לא מובטח, ואף רופא לא יודע למה.
    בהפריה הסיכויים מעט עולים (30-35%) שזה מעודד,
    אבל אני חושבת שאם הבעיה היא רק זרע הסיכויים טובים
    כי אחרי שמתגברים על זה, אתם ככל זוג שמנסה טיבעי,
    כלומר אין מכשולים נוספים....
    יחזירו את העובר ו35 אחוז שהוא יקלט (שזה הרבה)

בהצלחה, אל תחשבי על זה יותר מידי, פשוט לכי לפי הוראות הרופא
    ונקווה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה