מתי לעשות ביקת הריון ביתית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום. המחזור שלי הוא 25 ימים ,אז מתי לעשות בדיקת הריון לפי 25 ימים או 4שבועות מהפעם האחרונה שקיבלתי?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    ברוכה הבאה לפורום!
    הבדיקות הבייתיות לא תמיד מזהות הריון לפני איחור על אף שכתוב עליהן שכן.
    אני ממליצה לך לחכות כשבוע לאחר האיחור ולעשות בדיקת דם שתזהה במדויק אם את בהריון.
    בהצלחה
  • אני עם קרן!!!! חודש שעבר התפתתי וקניתי 3 ערכות וסתם בזבזתי כסף יקר.... אז לימדי מהמנוסות והמתיני לאיחור של לפחות שבוע.... פשוט חבל על הכסף!!!!!
  • כל הכבוד שיראל....
    אני אדאג שהפעם גם תחזיקי מעמד... ח חח
  • היי,
  • שושי
  • חחחחחחחחחחחחחחחח שושי יקרועה!!!!! אבכל כל מילה בסלע!!!! מסכימה איתך לחלוטין!!!!! אבל............. אני מקווה שאעמוד בהצהרות שלי כי אני מטבעי חסרת סבלנות שזה מדהים עד כמה!!!! מקווה שאעמוד בפיתוי.... נ.ב גם בעלי אשם.. הוא שיגע אותי ואמר לי:" נו בדקת? נו בדקת?" זה פשוט מוטט אותי!!! ואז הלכתי ובדקתי ועוד 3 פעמים!!! כמובן שבסוף אחרי התשובה השלילית אמרתי לו: "נו אתה רואה למה???? אמרתי לך שזה בזבוז כסף!!"....- אך אם נעמוד על האמת, אני אשמה באותה מידה כמו שהוא... פשוט שנינו חסרי סבלנות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה