מה לא התגעגתן אליי? תכנסו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נו אז מה אם עברתי לפורום השכן!, יש משפט שאומר... "בדרך לצמרת אף פעם אל תשכח את השורשים"...אני לא שוכחת ובנות אני התגעגעתי
    רציתי לעדכן אתכן שמחר יש לי תור אצל פרופסור איצקוביץ' - מומחה להפריה חץ גופית מבי"ח אלישע פעם ראשונה ונראה מה הוא יגיד...
    למי שלא זוכרת היינו אצל רופא הנשים שלי לפני שבועיים והוא בישר לנו שאין ברירה אלא לעשות הפריה (אפילו לא ניסינו הזרעות) שלא תדעו איזה שבוע עבר עליי ועל בעלי בעקבות ההודעה הזאת...

האמת שהיום איפשהו זה משמח אותי וירדה לי אבן מהלב כי אני יודעת שאנחנו בדרך הנכונה ויש לי תחושה שזה ילך ממש מהר... ה בדרך אליי...

אני שולחת לכל אחת מכן המון ומחזקת אתכן... אל תשכחו שהכל לטובה
    מקווה שלהקת בדרך אל כולנו
    נשיקות
    שיר
5 תגובות
עמוד 1
  • שיר ממי, איזה מקסימה את,
    אני ממש שמחה שהשבוע הזה מאחורייך ושבקרוב תזכי לביקור מה.
    איזה כיף שאת מקבלת תשובות ושאתם בדרך הנכונה.
    שיהיה לך המון המון הצלחה, ואל תשכחי אותנו ותבואי לבקר מידי פעם:-)
    נשיקות ו ענק!!!
  • אז מה אם עברת לפורום השכן? את עדיין "מנסה להיכנס להריון" לכן מקומך עדיין פה...
  • אני מסכימה את פאני...!
    אני מוכנה שתעזבי לפורום השכן לאחר ביקור ה :-)
  • מאחלת לך שתיקלטי להיריון תקין כבר בחודש הראשון של הניסיונות עם ההפריה!!!
  • מאחלת המון הצלחה

ובנוסף אני מסקימה אם הבנות את עדיין אחת משלנו עד ש תבוא לבקר
    ובעזרת ה' החודש הזה

lili
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה