הפרשות לא מובנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    ביום האחת עשרי למחזור עשיתי בדיקת ביוץ שיצא חיובי
    והיו לי הפרשות כמו שמתואר נמתחות כמו חלבון ביצה
    היום מישום מה היו לי הפרשות אבל לא כמו חלבון
    לא נמתח
    והיום זה היום החמש עשרה מתחילת המחזור
    מה זה אומר שהביוץ היה ביום האחת עשרה ובדיקת הביוץ היתה נכונה
    או שזה היום ?
    מחזור רגיל בדרך כלל כל 27 28 ימים
    אני חייבת תשובה דחוף שאני ידע עם כדאי לשכב גם היום?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כ"כ סומכת על בדיקות הביוץ וליתר בטחון לא הייתי מפספסת את היום!!!
    זה לא יכול להזיק.. ח חח לעבודה! בהצלחה!
  • לא סומכת על הביוצית, ביום בו האולטרסאונד זקיקים הראה על ביוץ החלטתי לבדוק גם בבדיקה ביתית ולראות עד כמה מהימנה היא...אמנם הראתה שני קווים אך קו הבדיקה היה חלש מאוד ביחד לביקורת

מסקנה= לא מדיוק בכלל!! ולכן הייתי מנסה בכל זאת

בהצלחה לכם :)
  • עמית,

הבדיקה לא עבדה אצלך, הבדיקה מגיבה להרומון שעולה וגורם לביוץ, בביוץ עצמו ההורמון יורד (כי שיחרור הביצית כבר התרחש), לכן לא אמור להיות 2 פסים...
    ה-2 פסים מופיעים כיומיים לפני הביוץ. ובכל זאת, אי אפשר לסמוך על הבדיקות האלו, סתם הוצאה של כסף ולא אמינות בשיט.
  • בעלון שמצורף לביוצית יש גרף ובו ניתן לראות עליה ונקודת מקסימום ביום הביוץ וביום שלפניו...לכן כן הייתי מצפה לראות שני פסים לפחות באותו החוזק...

בלי קשר, בדקתי יום לפני ויום אחרי והמצב היה פחות או יותר זהה.

לכן, לפי דעתי, אלו באמת בדיקות לא מדוייקות ואני בכל אופן, לקחתי שבוע שלם של כיף :)

מחזיקה אצבעות
  • גם לי זה קרה!!!
    ביום החמישי של השבע נקיים היו שני פסים חזקים..וביום שלאחר מכן היה רק פס אחד...
    וביוממים האלה היו לי כאבי צד...

אבל ביום של הטבילה כבר לא היו לי כאבים...
    את בחורה דתיה!?!?!?

בע"ה נעשה ונצליח!!

• אני לא דתיה,

אבל בהחלט בדעה של לעשות ולהצליח
  • זה עדין יכול להיות ביוצ למרות שההםרשות לא קרמיות ונמצחות רק מימיות ולבנות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה