היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך מספרים פעוט בין שנה ועשר שמאוד לא אוהב להסתפר? (נסיתי לספר אותו בעצמי :55555
15 תגובות
עמוד 1
אני מספרת אצל אמי.
ניסיתי אצל 2 ספרים הוא לא נותן.
אני מחזיקה ואמי מספרת.
בשמת
אצלנו זה סיפור!!! נסיתי כמה מספרות, עד שמצאתי ספר ששקד יושב אצלו רגוע. (בפעמים הקודמות היינו מספרים אותו עם המון שיכנועים ופעם אחת אפילו בכוח מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
גם לנו היו סיפור , לקחנו אותו למסרת ילדים כולל בראשון בקניון הזהב . היה לילד טראומה רצינית . בסוף הוא קיבלת הצלה על ספרית שהיתה מקבל בבית והלך טוב , בנתיים היא כבר פתחה מספרה אבל בגלל שבני כבר מכיר אותה אין בעיה . http://www.holdthatpic.com/
וואי, זה ממש סיפור :55555
עוד לא סיפרתי! והילד שלי כבר בן 3.5
סנשיין, מצאתי לך משהו מגניב בחיפה, עשיתי גוגל
אצלי אין לו בעיה להסתפר. אבל אצלנו בגן הגננת מספרת את הילדים שלא מסתפרים אצל ספר [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
אנחנו לוקחים אותו למספרת ילדים, הוא יושב עלינו,ותוך כדי התספורת מספרים לו על הארטיק שהוא יקבל בסוף.
]
יש לך בקרית ביאליק את המספרה של דנה עופר
קרן היסוד 35 קרית ביאליק 27213 טלפון:04-8700408 פקס:04-8712120 אני הייתי לוקחת את ליאבי להסתפר שם גם מיכלי לוקחת את הבנים שלה לשם להסתפר יש שם לכל ילד מסך ,הכיסא בצורה של אוטו ושמחכים יש משחקים
אצלי הם הולכים להסתפר יחד עם אבא ככה הם רואים אותו ורוצים גם אהוד עידן אני :) יום נישואים
תודה בנות :55555
מספרת ילדים.נקודה. אמרתי לך כבר ..קרית ביאליק עופר דנה
מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
אצלנו מגיע ספר הביתה שהוא מקסים אבל לא סיפרתי בגיל כזה
2 הילדים שלי מסופרים בערך מגיל שנה זאת מספרת ילדים . הספר צעיר וחמוד יש טלוויזיה שמקרינה "הופ" , ציור קיר , בריכת כדורים , מיני ג'ימבורי , הוא מחלק סוכריות על מקל ... ושום דבר לא עוזר שניהם בוכים וצורחים כמו בסרט אימה