איך זה יכול להיות???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי את תוצאות בדיקת הדם והם שליליות
    המחזור שלי מאחר 8 ימים, יש לי כאבים בחזה, אני עייפה במשך היום, יש לי מידי פעם צרבות (בחיים לא היה לי קודם)....
    יכול להיות שהתוצאות לא נכונות???
    אני צריכה לנסות לבצע בדיקת דם עוד שבוע????

אאאאאאאאאאאאווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

8 תגובות
עמוד 1
  • באמת מוזר.

• אני הייתי עושה בדיקה שוב בעוד שבוע אם לא תקבלי
    כי כמו שבכר נאמר פה, אולי היה לך ביוץ מאוחר
  • אני בכל חודש מרגישה את הביוץ עם כאבי גב וכאבי מחזור וגם החודש הרגשתי.

מ-ו-ז-ר-!!!!!!!!

קבעתי תור לרופא נשים שבוע הבא, נקווה לטוב....

• אאאווויייישששש... אני מקווה שחודש הבא התוצאה תהיה חיובית...
    לפעמים כשאנחנו כ"כ רוצים משהו, הגוף שלנו "עובד" עלינו ואנחנו מרגישות בדיוק מה שקראנו, או שמענו שאנחנו צריכות להרגיש....

בדיקת דם היא האמינה וממש הצטערתי לשמוע שהיתה שלילית...
    גם לי זה קרה ממש לפני כמה חודשים שהייתי בטוחה שאני בהריון ואז יצא שלילי...

בכל מקרה תדברי עם רופא הנשים שלך לגבי צעדים להמשך הדרך...
    בהפלחה בפעם הבאה!!!
  • יוווווו איזה מבאס לשמוע.... אך מאמי אל תכנסי לדאון עכשיו....יהיה אם לא עכשיו אז בחודש הבא מה שבטוח שיהיה!!!! בהצלחה נשמתי ותהיי חזקה....
  • אווווףףףף בנות, אתן לא מבינות כמה בכיתי!!!!!

תודה על התמיכה, אבל אני לא מבינה איך עדיין לא קיבלתי ????

מה הסיכוי שיש טעות בתשובה של הבדיקת דם????
    אתן מכירות את זה שאתן מחפשות תירוצים מסביב ושאתן מאמינות שאצלכן הכל בסדר????

הזמנתי תור לרופא נשים שבוע הבא, אני מקווה לא לקבל ושהוא ימצא דרך אולטרסאונד שאני כן

• בהצלחה והלוואי - אולי היה לך ביוץ מאוחר ולכן הבדיקה שלילית ואולי יש טעות בבדיקה - הרי גם זה קורה אחד לאלפי בדיקות.

תעדכני
  • בהצלחה! הלוואי בשורות טובות אמן!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה