היי בנות - כמה שאלות ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנותתתתתת
    ביום שני המתקרב אלינו סופסופפפפפפפפפ מגיע התור שלי לפרופ' שיף באסותא!!
    מס' שאלות?
    נראה לי שאהיה ממש בימים ה2-3 לוסת ...האם נראה לכן שאתחיל טיפול כבר החודש??? אני ממש מקווה שכן ....לפני שאשתגע ...
    בעיקרון כמעט כל הבדיקות כבר עשינו-באים ממש מוכנים לפגישה ...
    ושנית, מאיזה יום מומלץ על אכילת סלק לעיבוי הרירית (אף כי בעיקרון הרירית שלי מגיעה לבד ל8 בביוץ)...
    תודה בננות....
3 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    קודם כול בהצלחה
    אני מקווה שתתחילי טיפול והכול ילך כמו שצריך...
    בנוגע לסלק גם אני מחה שיענו לך כי אין לי מושג
  • לגבי הטיפול מקווה שתתחילו החודש,
    יש וועדה שצריכה לאשר, אבל זה לא אמור לקחת הרבה זמן,
    וכדאי להתחיל אם יתאפשר.
    לגבי הסלק, אני אכלתי החל ממועד המחזור (לאוו דווקא מהיום הראשון למחזור)
    ועד אחרי הביוץ,
    אכלתי כל יום חצי סלק - עד אחד שלם, ושתיתי את מיי הבישול,
    היו ימים שגם לא יצא לי, אבל השתדלתי שיהיה לי קצת סלק בגוף כל יום
    זה בריא באופן כללי אז למה לא

בהצלחה
  • אני לא יודעת לגבי טיפול כבר החודש.. זה נורא נורא תלוי..
    האם יש לכם את כל האישורים והאם עברתם את כל הבדיקות? מה הטיפול הצפוי? אם זה הזרעה אז אכן מתחילים ביום ה3-4 למחזור (נראה לי שגם בIVF פרוטוקול קצר), אם זה IVF פרוטוקול ארוך אז מתחילים את הדיכוי רק אחרי הביוץ, ז"א בערך ביום ה-14 למחזור..
    אני יודעת שההמתנה הזו פשוט מטריפה לפעמים וכמה בא לנו כבר להתחיל ולסיים עם זה ולהגיע לחלום המתוק כמה שיותר מהר.. אני מאוד מקווה שתוכלי להתחיל את הטיפול כבר החודש וגם אם לא, מה זה עוד חודש במצב שלנו? חיכינו כ"כ הרבה זמן, חודש זה מה שישבור אותנו?!
    תהי חזקה ותתאזרי בסבלנות.. הרבה סבלנות..

ולגבי סלק, נראה לי שמתחילים בערך שבועיים לפני הביוץ/ההחזרה. אני התחלתי בערך מהיום השני שלישי לוסת. אני חושבת שזה רשום באחת ההודעות הקבועות או בפורום הזה או בפורום מנסים. ונדמה לי שהכותרת היא "טיפים להיכנס להריון" או משהו כזה.. לא זוכרת בדיוק.. סורי..
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה