לילות רטובים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להב גמולה כבר 8 חודשים.
    ביום אין פספוסים בכלללללל (מההתחלה בערך) ובהמלצה של מטפלת מהמעון וגם כמה בנות מפה עשינו הכל ביחד כולל לילה.
    הבעיה היא שנדיר נדיר נדיר שהיא תקום בבוקר יבשה.
    כמעט כל לילה פשתון.
    והיא תמיד עושה פיפי לפני שהיא הולכת לישון - והיא אפילו גמלה את עצמה מהחלב של לפני השינה.
    אני לא רוצה להקים אותה לשירותים מתוך שינה: 1. כי זה לא הפתרון ללמד אותה להתאפק. 2. כי היא תמיד קמה בהיסטריה ולא מסכימה בשום פנים ואופן ללכת לשירותים באמצע הלילה (לפעמים היא סתם קמה ואז אם אומרים לה בואי לשירותים היא בפניקה מוחלטת ומתחילה לצרוח ולבכות בטירוף)

וכמובן שאני גם ממש לא רוצה להחזיר אותה לתחתון לילה כי ברור לי שהיא עדיין תמשיך לפשתן פשוט לא במיטה. דרך אגב ממש לא מפריע לי להחליף ולכבס כל יום (מעבר לזה שחשבון החשמל שלי פשוט מרקיע שחקים

17 תגובות
עמוד 1

• גם אצלנו לקח זמן להיגמל בלילה
    ועדיין יש פיספוסים פה ושם
    לא להיתרגש ל
  • העיצות של קרן מעולות

• זה טבעי - תמיד מפרידים בין גמילה ביום לגמילה בלילה. אני חושבת שקראתי שיש ילדים שעד גיל 4 עדיין מפספסים בלילה.
    לאט לאט זה ישתפר.
    אולי לוח מדבקות כל פעם שתקום יבשה תדביקו מדבקה שהיא בוחרת על הלוח.
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • אני קראתי שגם גמילה בלילה ברוב רובו זה תהליך פיזיאולוגי בכלל ומע' שליטה על סוגרים צריכה להיות מספיק בשלה לתהליך הזה . למרות שכולם אמרו תעשי גמילה כוללת הלכתי עם התחושה ... מפיפי נגמלנו בגיל 2.5 תוך 10 ימים גג , עם קקי היתה בעיה וזה לקח חודש וחצי - לא היה מוכן לעשות , עשיתי הפסקה מהעניין של חודש ואז הוא יזם נסיון שהצליח אבל רק באסלה . פיפי המתנתי , הוא שותה מים הרבה והיה קם עם טיטול רטוב , גם שהינו מבקשים ממנו לעשות פיפי הוא היה מתעצבן , והטיטול היה בכל מקרה רטוב . אלא יום אחד פשוט שמנו לב הוא הוא קם כמה ימים עם טיטול יבש , היו פיספוסים פעם ב2-3 ימים . היתי אומרת לו כל הכבוד וכו אבל ממשיכה לשים טיטול . המרחק בין פיספוסים גדל והיום אחד זה נמשך איזה 10 ימים . אז החלתנו ללכת לישון עם תחתונים . הוא הולך לעשות פיפי לפני שינה ולדעתי לא קם בלילה . גם תדירות פיפי ביום יום הצלו לא גבוה , כמו אצלי . יש לו מרווח גדול של כמען 4-5 שעות בשקט . זה עניין פיזיאולוגי נטו . כטווח תקין אצל בנות זה -4.5 4 שנים אצל בנות ו5-5.5 שנים אמל הבנים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • סיוני
  • זה כאילו אני כתבתי את ההודעה...
  • נשמע לא פשוט ללמד אותם להתאפק בלילה אולי לפני השינה תגידי לה שאם היא צריכה פיפי בלילה שתקרא לך?
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • תודה בנות אני בהחלט אנסה את עצותיכן.
    מבחינתי אין מצב להחזיר לטיטול - בשום פנים ואופן - אני אתמודד עם הנקיון והכביסות ולא אחזיר ואתה אחורה.
    מה גם שהיא בכלל לא מוכנה לטיטול, אוי ואבוי עלי

• שלחתי לך אותה בפייסבוק.

• הי סיון, לא יודעת אם את זוכרת אותי כי המון זמן לא הייתי כאן,
    נכנסתי היום כדי לבקש את עזרתכן בחיפוש עבודה,
    ואורטל הציעה לי לפנות אליך כי את מסיימת עבודה.
    אם זה רלוונטי אשמח לשמוע פרטים.
    אם יותר נח לך אפשר במייל- [email protected].

ובקשר ללילות, אני מסכימה איתך לגמרי שהיא זו שצריכה ללמוד להתאפק, או לחילופין להתעורר מזה ולקום בלילה. וכנראה יש כאלה שזה לוקח להם יותר זמן.
    זה מפריע ללהב או שזה לא ממש מזיז לה שהיא מרטיבה?
    אני גם חושבת שמצד אחד צריך לשדר שזה לא מלחיץ אותך ואת נותנת לה את הזמן, אבל מצד שני לא להשלים עם זה ולהבהיר לה שזה לא אמור להיות ככה וקצת לחפור לה על זה שהיא גדולה ויכולה להתאפק כל הלילה.

בהצלחה.
    ותודה.
  • היא לא מרגישה היא ממשיכה לישון יופי

• גם יונתן ישן עם זה יופי...
    תגידי, איך היא מגיבה בבוקר כשהיא מגלה שהיא רטובה?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • האמת שזה לא משהו קבוע
    לפעמים ככה ולפעמים ככה.
    יש ימים שהיא קמה בבאסה עצבנית ובוכיה כי היא רטובה כולה
    ויש ימים שהיא מתעצבנת שאני מעזה להחליף לה בגדים ולהוריד את המצעים

• באמת זה בקטנה, ויעבור
  • תנסי אולי לשים אותה על סיר בחדר במקום לקחת לשירותים...
    בכל מקרה הרעיון של הלוח מדבקות נשמע לי מעולה
    בקלטת בלי חיתולים אפילו היה על זה קטע+שיר
    הם קראו לזה לוח "שמש/גשם" אם יש לה שבוע של שמש במיטה היא מקבלת מתנה
    במקרה שלה לא הייתי מחכה שיעבור שבוע אלא על כל לילה יבש - מתנה (גם אם זה סתם ארטיק או משהו כזה...)

לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • סיון ברור שבהתחלה כל פעם היא תקבל מתנה על לילה יבש
    אבל ארטיק אצלנו זה לא מתנה - בואי תפתחי את המקרר שלי

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה