איחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! מה שלומכן??

1. איך יודעים ממתי האיחור במחזור מתחיל? לפי התאריך בו אני אמורה לקבל לפי התאריך האחרון שבו קיבלתי? לפי מס' הימים בין כל מחזור למחזור? ומה קורה אם הוא משתנה?

2. יכול להיות שאם יש תחילת הריון (-שהוא עדיין לא ידוע אם כן או לא באופן בטוח..) מרגישים שהבטן גם נפוחה? אני מרגישה שהבטן שלי נפוחה...ובנוסף היום שמתי חגורה קצת מעל לבטן העליונה ואני מרגישה שהיא די לוחצת לי... יכול להיות? או שמא זה תסמיני מחזור? (-שאף פעם לא היו לי.....)

13 תגובות
עמוד 1
  • 1. איחור זה יום אחד אחרי שהיית צריכה לקבל.
    2. נפוחה - זה קורה כל הזמן אצלי לפני מחזור. אל תסמכי על זה. חכי לאיחור....

בהצלחה
  • איחור נחשב החל מהיום הראשון לאחר שהיית אמורה לקבל
  • עשיתי היום בדיקת ביתית...יצא שלילי....והמחזור לא נראה כמי שמתבושש לבוא.... אני חושבת...חח

הבנתי שאיחור במחזור הוא יום אחרי שהייתי צריכה לקבל אבל לפי איך אני מסתכל על זה? לפי התאריך? או לפי הימים שבין המחזור?

נגיד אני צריכה לקבל ב-12 לחודש (-לפי המחזור האחרון) ולא קיבלתי ב12 ולא ב-13 אז ב-13 זה נחשב לאיחור?

או אם קיבלתי פעם קודמת אחרי 29 יום מהמחזור הקודם ועכשיו עברו 31 יום מהמחזור הקודם-זה נקרא איחור?
  • חמודה - אם המחזור שלך קבוע בימים והיית צריכה לקבל ב - 12 אז ה - 13 נחשב איחור. אם המחזור שלך הוא לא קבוע תסתכלי אחורה מה הימים שבין מחזור למחזור בערך ואז תדעי מה המחזור הארוך ביותר שהיה לך - לדוג' - מחזור בין 29 יום ל - 35 יום. ואז אחרי שיעבור היום ה - 35 ויגיע היום ה - 36 תדעי שאת באיחור.

בהצלחה
  • בימים זה לא קבוע.. בפעם האחרונה קיבלתי ב-12 ופעם לפניה ב-15....
    בין מחזור למחזור הימים הכי ארוכים שלי זה 29-30 יום....

(היום אני ביום ה-31)
  • אם הכי ארוך זה 30 אז 31 זה יום איחור. בכל אופן תחכי לשבוע איחור ואז תעשי בדיקת דם

בהצלחה
  • אוף! זה כ"כ מעצבן...האי וודאות הזאת!! כאילו...יאללה...או לקבל...או לא....זה תחשובה מעצבנת שאת לא יודעת מה קורה איתך...אני צריכה להתכונן נפשית ל כל חודש מחדש...והאי וודאות הזה (-ואני כבר לא מדברת על חוסר הידיעה אם יש הריון או לא) הורג אותי=/
  • ככה זה, נשמה, רק סבלנות, כמו אצל כולנו. גם אני השתגעתי בשבוע הראשון לאיחור

תחזיקי מעמד
  • היי בנות אני אמורה לקבל מחזור היום ועוד לא קיבלתי אני לוקחת חומצא פולית עשיתי בדיקה לפני ויצא שלילי האם אני בהריון
  • אני באיחור של 4 ימים וביום הראשון לאיחור עשיתי בדיקה ולא בבוקר אלא בערב יצא שלילי מה עושים מחכים שבוע ואז שוב בדיקה או ישר בדיקת דם?!
  • המדוייק ביותר הוא, כמובן, לעשות בדיקת-דם בערך שבוע אחרי האיחור. או בדיקת מקלון גם שבוע אחרי האיחור, בבוקר לפי ההוראות. בהצלחה.
  • המדוייק ביותר הוא, כמובן, לעשות בדיקת-דם בערך שבוע אחרי האיחור. או בדיקת מקלון גם שבוע אחרי האיחור, בבוקר לפי ההוראות. בהצלחה.
    תודה רבה על תשובה מקווה לבשורות טובות !??
  • היי בנות סליחה על תיאור אני אמורה לקבל מחזור
    היום היה לי שלשולים אתמול והיום ועוד לא קיבלתי מחזור מה זה אומר האם זה הריון ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה