שלום שלום ובוקר טוב (נשיר במקהלההההה) חחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, אני שירן, מהפורום השכן בדרך כלל... יש לי שתי שאלות לאמהות המנוסות פה

7 תגובות
עמוד 1
  • ברור שלבקש הסבר על כל מכה שבאים לקחת אותו
    ולגביי הנשיכות אולי עדיין מציקות לו החניכיים שלא יצאו לו עדיין כל השיניים

• לבקש הסבר על מכות שקיבל - בטח שבראש, כדי שתוכלי לעקוב אחרי זה...
    לגבי נשיכות- יכול להיות בגלל שיניים או שהוא פשוט מתנסה במשהוא חדש שגילה. תנסי לראות אם את תופסת אותו בזמן מעשה להוציא לו את היד להראות לו שזה כואב ולתת לו נשכן במקום
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • לגבי המכות - ברור שלבקש הסבר,
    כשאני נכנסת לאסוף את אחד הילדים מהגן ויש עליו סימנים אני ישר אומרת בקול: אוי ואבוי, מה קרה? וחוקרת..
    חה חה זה כבר הגיע למצב שישר הם אומרות לי: היום נשכו את ניצן.. וכו'.
    אני חושבת שמגיע לך הסבר ועידכון אם הוא קיבל מכה.

לגבי הנשיכות - מסכימה עם הבנות שאולי זה שיניים. תנסי לתת לו נשכן או משהו אחר..
  • לדעתי הם חייבים לך דיווח.. בגן של אהוד תמיד היו מיידעים אותי אם הוא קיבל מכה לא הייתי צריכה לשאול אפילו...
    בקשר לנשיכות אין לי מושג אולי הוא ראה ילד אחר שעושה את זה?

אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • את לא צריכה להרגיש לא נעים לבקש הסבר על כל מכה שהוא קיבל.
    זה הילד שלך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מצטרפת לכל הבנות מעליי. אני מצפה לקבל דיווח כשאני באה לאסוף את הבנות שלי - ברור!! הם חצי יום מבלות שם, אם לא אסמוך על הצוות - אז על מי כן?

למה לא נעים? ממה לא נעים? הם מקבלים אחלה משכורות, שישמרו על הילדים שלנו - זה הדבר הכי יקר לנו בחיים, סורי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מבחינתי, כל מכה/נשיכה/שריטה/פצע שנראים לעין חייבים הסבר איך זה קרה, מתי, איך הילד התנהג בעקבות זה וכו'.
    לא בשביל לשפוט, ילדים נופלים ומקבלים מקום, אלא בשביל גם לעקוב אחרי המכה וגם לדעת מה המקרים שקוראים בגן (האם רץ ונפל או אולי ילד אחר נתן לו מכות)

אצלינו הגננות לפעמים שוכחות לדווח אז אני שואלת בעצמי.
    פעם כבר במקלחת ראיתי אצל אביגיל נשיכה בגב, כזו שהיה אפשר לפי סימני השיניים לבדוק מי הנושך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה