הרבה זמן לא הייתי כאן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא הייתי כאן... אני כול כך מתוסכלת וכול כך קשה לי.... עשיתי את הבדיקות שהרופא נתן לי ושוב הלכתי למומחה ..כול כך התעצבנתי עליו כי ברגע שנכנסתי אליו הוא רק אמר לי שהתוצאות שהוא חשב זה מה שייצא ולא יותר מזה . ואמר שבעלי צריך גם לעבור את אותה בדיקה... הייתי כול כך עצבנית שפשוט התחלתי לצעוק עליו ואמרתי לו מזה זה צריך להיות רק ככסף אתם לוקחים ואין לכם שום פתרונות. פירקתי עליו את כל התסכול שלי והתחלתי להטיח לפניו שאני רק בת 23 ואני נשואה שנתיים ואני לא מצליחה להיכנס להריון ואין בזה שום דבר הגיוני .... ולבסוף שאלתי אותו אם הוא יכול לעזור לי להיקלט והוא ענה לי שלא....... הייתי בשוק
    אחר כך פשוט יצאתי מהחדר כול כך כעסתי ואני כבר לא יודעת מה לעשות אני כול כך עייפה .... הדמעות לא מפסיקות וכל כך קשה לי אני עוד החודש מסיימת לעבוד במקום העבודה שאני עובדת ואת האמת התקבלתי לעבודה חדשה אבל אני בלחץ שבעבודה החדשה אני לא ייסתדר.. ובין כל הבשורות והדברים הרעים שקוראים לי ברוך ה' אחותי נקלטה להריון ואני כול כך שמחה בשבילה ... אבל גם חושבת למה לא אני גם.........
    היום יש לי תור לרופא פריון ואני מאוד מקווה שלו יהיו תשובות בשבילי ........
    אני מצטערת על המגילה אבל כבר כול כך הרבה דברים מתסכלים אותי שאני כבר לא יודעת מה לעשות בהמשך

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
12 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה..
    יכול להיות שהרופא לא יכול לעזור לך כי זו לא המוחיות שלו.
    אם יש בעיה צריך רופא פיריון ולא רופא נשים רגיל.
    היום כמעט ואין דבר שאין לו פתרון ברפואה המודרנית.
    העצבות , התסכול והייאוש מובנים, אבל בבקשה תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה.
    בבקשה תסתכלי על כך שאומנם עברו שנתיים, אבל עלו על הבעיה ועכשיו עם רופא מצאים יתחילו לטפל וכהרף עין תקלטי להיריון.
    אפשר לשאול מה הבעיה שמצאו?
    ואיזה בדיקה גם בעלך צריך לעשות?

• היי כמו ש little אמרה ה לא פוסחת על אף אחת ובקרוב גם אצלך היא תגיע לביקור
    עכשיו שיודעים מה הבעיה אתפני לרפט ממוחה הכול יהיה בסדר וגם את תקלתי להריון . כול הקבה לטובה וכול דבר יבא בזמנו ובעזרת ה' גם הביבי שלך יגיע
    חשוב שתהיה רגוע אני מבינה שזה קשה במיוחד אם התשובות שקיבל מהרפא שלך
    אך תמיד טוב לקבל חבת דעת נוספת מרופא אחר או ממוחה יותר

מחזיקה לח מיליון
    ומאחלת לך שתקלתי במהירות תהייא חזקה ואל תשברי כי גם לבעלים שלנו זה לא קל כשהם רואים אותנו שבורות

lili
  • יו מאמי כולי צמרמורות.... גרמת לי כמעט לבכות..... קודם כל מזל טוב לאחותך ושיהיה בשעה טובה.... ומעבר לזה עכשיו שאת יודעת מה הבעיה גשי למומחה פוריות כדי שיספק לך את התשובות... ואין מה לעשות למען הסר ספק שגם בעלך יבדק, למרות שזה לא הכי נחמד,, אבל עדיף ללכת על בטוח ולשלול כל מיני בעיות אחרות כך שתוכלו להתמקד על הבעיות הספצפיות שגילו מבלי לעשות ספיקולציות..... בהצלחה....

• היי
    אני מבינה את הכעס שלך אבל כמו שlittle אמרה כנראה שהוא באמת לא יכול לעזור לך כי זו לא המומחיות שלו.
    גם הרופא נשים שלי שהוא מומחה בתחום גניקולוגיה ברגע שראה שיש בעיית פריון הפנה אותי למרפאת פריון.
    איזה בדיקות עשית ומה התוצאות שלהם? אולי בפורום פה נוכל להסביר לך את התוצאות.
    תהיי שמחה שאת הולכת לרופא פריון שמבין בנושא הפריון והוא יוכל לעזור לך.
    הכי חשוב זה לנסות להרגע כי לחץ הוא גורם מאוד משמעותי בכל נושא הפריון.
    אני בטוחה שאחרי שתהיי אצל הרופא פריון תהיי רגועה יותר ותקבלי הסבר ופתרון לבעיה.

בהצלחה
  • המון זמן לא היית פה!!
  • אני ממש שמחה שייש את הפורם הזה הוא מעודד...
    הבדיקות שאני ביצעתי ניקראות סינקטין מישהי מכירה?
    הכול אופן זה אומר שייש לי הורמון גברי גבוהה ועכשיו הם "מפחדים" שאם תיהיה לי בת אז המניות שלה לא תיהיה מוגדרת.
    אוקי אני מבינה את הלחץ שלהם אבל למה לאחר שאני עשיתי את הבדיקה שלקחה לי שעתיים ועוד שבועיים חיכתי עד שיביאו לי את התוצאות ועד שהלכתי לרופא ... ופתאום הוא אומר לי שבעלי גם צריך לבצע את הבדיקה הזאת......
    אני פשוט לא מבינה את העניין .
    הרופא רוצה שאנחנו נלך ליועץ גנטי ובעלי לא רוצה . הוא אומר שעוד פעם הם רוצים לקחת כסף. אני לא יודעת

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • אני בטוחה שעל דבר כזה מגיע לך ייעוץ גנטי על חשבון הקופה. תבדקי את זה.
    לצערי עד שעולים על הבעיה עובר יותר מדי זמן, ועצבים, וכסף..
    אבל בואי נחזיק אצבעות שמרגע שעלו על הבעיה הדרף ל

• אני אתחיל בדברים היותר טובים ואאחל לאחותך מזל טוב ולך שיהיה המון הצלחה בעבודה החדשה...
    דבר שני, הבנות כבר אמרו הכל, את הולכת לרופא פריון ואני בטוחה שהוא יתן לך תשובות על השאלות שלך. חשוב שתשמרי על אופטימיות ותשתדלי להיות רגועה כמה שאפשר. הרפואה של היום מאוד מאוד מתקדמת ואת בדרך הנכונה!!!
    ...
  • רציתי רק להוסיף על כל שאר הדברים שנאמרו שאת כל-כך צעירה, ויש לך עוד המון המון זמן, ובאמת היום יש פתרונות להכל, אז תנשמי עמוק, באמת תנסי להנות מהחיים ומהזמן הזה שיש לך...
    יהיה טוב
  • קודם כל ב-ה-צ-ל-ח-ה

מבינה לגמרי את מה שאת מרגישה כלפי ההריון של אחותך
    זה טבעי , עם זאת צריך לעשות את ההפרדה

את מאוד מאוד צעירה ובע"ה זה עוד יגיע
    יש היום כל כך הרבה דרכים
    אני מכירה כמה וכמה נשים שלא הלך להן בילד הראשון
    ובשני כבר בחודש הראשון הצליח .

זה הכל בראש !

לא בקטע של להפחיד , אבל דוגמא לזה שהעניין הזה רק בראש
    חברה של אימא שלי נכנסה להריון בגיל 52 !!!!
    ניסו הכל ולא הצליח , רק כשהם התעסקו בדברים אחרים
    כמו מעבר דירה , היא נקלטה
    היא גילתה את זה שהיתה בחודש חמישי כי חשבה שהמחזור הפסיק לה בגלל הגיל .

היום היא עם תינוק בן שנתיים מאושרת עד הגגגג

אל תשכחי שהטכנולוגיה של לפני 40 שנה לא היתה כל כך מפותחת כמו שעכשיו
    והנושא היה מאוד פרימיטיבי .

עוד דוגמא , חברה שלי נקלטה עכשיו אחרי 5 שנות נישואין
    כשהם מנסים גם כן שנתיים .

תעשו סטופ תחשבו על דברים אחרים תתעסקו בדברים אחרים
    תתמקדי בעבודה שלך , תאמיני לי שה' לא פוסח על אף אחת !!!

תאמיני שמה שקורה קורה לטובה !!!

נשיקות ושבת שלום
  • מאמי, גם לי בהריון של הבת שלי אמרוי כל מיני דברים הזוים ושלחו אותי לייעוץ גנטי... ושילמתי הון תועפות אצל רופאים פרטיים ומומחיים ולבסוף שורה תחתונה נולדה לי ילדה בלי עין הרע מהממת חכמה וברוך ה' בריאה.... לכן חשוב לשמור על אופטימיות ולא להיחלץ מכל דבר שאומרים לך....בהצלחה מאמי...
  • תודה רבה לכולכן...... אתן באמת מעודדות........
    אני הייתי אצל רופא הפירון והוא לא אמר לי משהו שונה גם הוא שלח אותי ליועץ גנטי......... נראה לי שאין לי ברירה ואני יהיה חייבת ללכת לעשות את זה.... למרות שלדעתי זה חוצפה לכפות עלייי לעשות ייועץ גנטי ..מכיוון שזהו בדיקת בחירה.

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה