הרבה זמן לא הייתי כאן... אני כול כך מתוסכלת וכול כך קשה לי.... עשיתי את הבדיקות שהרופא נתן לי ושוב הלכתי למומחה ..כול כך התעצבנתי עליו כי ברגע שנכנסתי אליו הוא רק אמר לי שהתוצאות שהוא חשב זה מה שייצא ולא יותר מזה . ואמר שבעלי צריך גם לעבור את אותה בדיקה... הייתי כול כך עצבנית שפשוט התחלתי לצעוק עליו ואמרתי לו מזה זה צריך להיות רק ככסף אתם לוקחים ואין לכם שום פתרונות. פירקתי עליו את כל התסכול שלי והתחלתי להטיח לפניו שאני רק בת 23 ואני נשואה שנתיים ואני לא מצליחה להיכנס להריון ואין בזה שום דבר הגיוני .... ולבסוף שאלתי אותו אם הוא יכול לעזור לי להיקלט והוא ענה לי שלא....... הייתי בשוק

אחר כך פשוט יצאתי מהחדר כול כך כעסתי ואני כבר לא יודעת מה לעשות אני כול כך עייפה ....

הדמעות לא מפסיקות וכל כך קשה לי אני עוד החודש מסיימת לעבוד במקום העבודה שאני עובדת ואת האמת התקבלתי לעבודה חדשה אבל אני בלחץ שבעבודה החדשה אני לא ייסתדר..

ובין כל הבשורות והדברים הרעים שקוראים לי ברוך ה' אחותי נקלטה להריון ואני כול כך שמחה בשבילה ... אבל גם חושבת למה לא אני גם.........
היום יש לי תור לרופא פריון ואני מאוד מקווה שלו יהיו תשובות בשבילי ........
אני מצטערת על המגילה אבל כבר כול כך הרבה דברים מתסכלים אותי שאני כבר לא יודעת מה לעשות בהמשך

בעזרת ה' נעשה ונצליח...