צריכה עצה+ מה דעתכן? אשמח לשמוע את דעתן של הדתיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה נשמע?
    הרבה זמן בקושי הייתי פה אבל צריכה עצה דחופה כיצד לנהוג???
    מזהירה מראש זה הולך להיות חופר וארוך

24 תגובות
עמוד 1
  • וואי איזה מצב מחורבן...
  • במקרה כזה אותי תמיד מעניין מה לצד שני יש להוציא? ביום חו"ל לא בחשבון , נכון ? ככולם עובדים ... הבנתי שבוס דואג לאץ כשרות וביטל את הפעוליות לשבת . אתם נמצאים במסגרת חילונית למיטב הבנתי וזה כבר חוצפה .
    אספר לך סיפור , שהיתי בקורס מדריכות שריון , לפני איזה 17 שנה , כן , היתה בנינו בחורה דתיה שהקפידה ללבוש חצאית שיצא הביתה , שמרה שבת וכו . בקורס בשבת המפקדים דאגו שהיה תוכל לדבר עם הבית לפני כניסת השבת (היה חוק מפגר אז שהיה אסור לנו לדבר עם ההורים במהלך השבוע אלא בשבתות ופלאפונים אז לא היו ....), אנחנו דאגנו שאת השמירות ותורנויות היא תעשה לפני או אחרי כניסת השבת כהתחשבות שלנו . כול הבנות חוץ ממנה וממני עשנו , כולל בשבת (היא בגלל הדת אני בגלל העיקרון ) ודברנו בטל' בפלוגה . היא בכלל לא היתה בכיוון לדרוש לא לעשות את הדברים אלו ...
    כמו שמתחשבים ברמת הפרט שלה אליה להתחשב ברמת הכלל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מאמי שלי...שלחי את הילדודס אליי במונית..כבר אמרתי לך...
    תסבירי לה שאת לא אשמה שכל המירמור שלה ...אם זה לא יעזור...פשוט תפני לבוס שלך..הוא ימצא פיתרון לשעות שלא תוכלי להיות שם
    קודם כל הנסיך והנסיכה שלך
    אוהבת אותכם המון
  • תראי, זה נושא ממש מורכב...

אני לא הייתי באה לשבת כזו, אבל בהחלט הייתי מעריכה מאד את ההשתדלות של המעסיק.

מנגד ההתנהגות שלה כלפייך בכלל לא יפה...

• תראי אני דתייה/מסורתית - לי באופן אישי לא מפריע שיעשנו לידי בשבת או שידברו בטלפון
    במידה וכן היה מפריע לי הייתי אומרת שהסיבה שאני לא מגיעה זה כי מפריע לי שמחללים שבת לידי אבל במקרה של אותה הבחורה ניראה לי שמה שמפריע לה זה שהיא מרגישה מקופחת וממורמרת ולא בגלל החילול שבת.
  • מצב לא נעים
  • אוףףףףףףףף, אחרי שישבתי והתפתלתי כאן כל הבוקר, דיברתי איתה , לצערי לא טעיתי...... היא אכן עושה דווקא על היום כי היא מרגישה שעושים לה דווקא!!!!
    ניסיתי לדבר איתה, ולהגיע ללבה ולהסביר לה שעבודה לא חייבת לעובד כלום חוץ מלשלם את המשכורת.
    ושכל דבר מעבר הוא בונוס... כלומר אם המעבידים הם נעימים וכיף לעבוד תחתם אם הם נותנים הטבה כלשהי על כל זה צריך לומר תודה

• עזבי אותה, אל תדברי איתה, פשוט תתרחקי.
    היא לא רוצה להבין ולא יעזור כלום
  • מתי את צריכה להגיע לעבודה ...? עד איזו שעה? אין מצב לקחת אותם איתך ?

אם הייתי קרובה בכיף הייתי שומרת לך עיהם
  • טוב דיברתי עם הבוס , לא הייתה לי ברירה

• הכי חשוב שמצאת סידור לילדים
  • חחח דניס הרגת אותי

• שתסלח לי אותה נערה אבל היא נראית לי ממש ילדה קטנה!!
    אני מכירה כ"כ הרבה מקומות שבאמת לא מתחשבים בזה שאת דתייה ולא עושים כלום,
    אז שתגיד תודה על מה שכן עושים!
    לא בכל מקום צריכים לשנות סדרי עולם רק בשבילה!
    לא כל מקום מכבד את הדת או מכיר בה בכלל..
    ואת זה למדתי על בשרי, כך שעכשיו אני באמת יכולה לשים לב ולהודות מתי שכן מתחשבים..
    חוצמזה שהיא בחרה בעבודה הזו, לא מתאים לה- שתלך לחפש עבודה אחרת!
    כולה עבודת סטודנטית, לא איזו קריירה מתפתחת!
    היא יכולה לעבוד בכל מקום אחר שיש אנשים אחרים ולא לוקחים אותה לנופש בשבת..
    ברור לי שאני מלכתחילה לא הייתי באה, עוד לפני כל הדאגות שהבוס היה דואג לי, הייתי חוסכת לו כמה שינויים..
  • עמית, תודה על התגובה

• יעלי - רק תגידי מתי נושיב אותן ואני מביאה את שלי
  • הבנות כבר אמרו הכל. אני מסכימה עם נטלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • סליחה אבל זה לא קשור אם היא דתיה או לא
    קודם שתהיה בן אדם
    והבוס שלך היה בסדר גמור
    ואל תרגישי יסורי מצפון את היית מליון אחוז
    תהני בנופש נראה שיש לכם אחלה בוס
  • יעלי!!!
    מה שלומך?... תהנו בסופ"ש!! אני בטוחה שיהיה אחלה! גם אנחנו נוסעים בסוף יוני דרך העבודה, ללאונרדו בים המלח.
    כמה דברים עלו לי בקריאה של מה שכתבת, וסליחה אם אני חוזרת על דברים, כי לא קראתי את התגובות:
    קודם כל, את הבוסית שלה. אני מרגישה ממך שאת במן מצב של "לא נעים" ממנה, שצריך "לפייס אותה", את כאילו 'מתנצלת' לפניה, שאת "עושה למענה המון"... למה, בעצם? ממה לא נעים לך? לפי מה שאני מבינה, את בכירה ממנה בעבודה, לא? לרב, למי שבכיר יותר, יש יותר סמכויות. כולל סמכויות של קביעת שעות עבודה, והחלפת מקום - במקרה שזה נחוץ.
    אלו הכללים של מקום עבודה...
    ואם היא לא מבינה את זה - אז או שצריכים להסביר לה (וגם זה - לא כולם עושים. יש כאלו שפשוט אומרים: "שלום. לכי ללמוד את עולם העבודה במקום אחר"...) או שפשוט להציב בפניה עובדה.
    שנית, נעלבה כי "לא התחשבו בדתיותה"?... סליחה?...
    אם הרשת אינה מוגדרת כרשת דתית (ואגב - גם אם כן, ובפרט שאת מתארת שהבוס עשה מאמצים רבים כדי כן להתחשב בדתיותה בעניין הנופש) - באיזה תירוץ בדיוק היא מתבטאת ש"המערכת מתעלמת ממנה"?...
    נשמע לי כמו התנהגות לא לגמרי מובנת, שלא לדבר על - חוצפנית.
    אם הייתי במקומך - הייתי כן מתייעצת עם הבוס שמעליי.
  • יעל - לי יש דעה קצת שונה משל כולן.

• שירה, האמת? לא נראה לי כל כך קשור ל"לדון את הבחורה לכף זכות". לא נראה לי שמישהו לא דן אותה לאיזושהי כף בכלל...
    יש לאנשים כל מיני בעיות, בכל מיני תחומים, כל הזמן...
    אוי ואבוי היה לנו אם במערכות, בארגונים, במקומות עבודה, במוסדות לימוד וכו' - הדברים לא היו מתנהלים כפי שהם צריכים להתנהל, כי "כל אדם סוחב איתו חבילה לא קלה... סה"כ אנחנו בני אדם שלפעמים רוצים קצת התייחסות ולהרגיש מיוחסים".
    אוי ואבוי איזה תוהו ובוהו זה היה יוצר...
    יש לאנשים בעיות, וחבילות, ועניינים. מאידך - יש צורת התנהלות תקינה במקום עבודה, צורת התנהלות תקינה שיוצרת סדר, שבו נמצא גם מקום להתחשבות באחר.
    ואני באמת לא מבינה את הקשר ללדון לכף זכות...
  • שירה קראתי את התגובה שלך ואני מבינה מהיכן היא באה, אך זה לא המקרה....
    אני לשמחתי מאוד מאמינה שבכדי להיות בעמדה בכירה אתה צריך קודם כל אנושיות ולכן תמיד מקפיד, הקפדתי ואמשיך להקפיד להכיר יותר לעומק ולעיתים רבות גם ברמה חברית את העובדים שלי, לעיתים יש שיגידו שזה לא לטובה כי מנהל צריך להיות סמכותי , כי אם לא העובדים יזלזלו בו, לשמחתי אני כרגע עובדת בחברה שמהקטן לגדול זו האוירה

• תהני בסופ"ש זה הכי חשוב

• מקריאה של התיאור התנהגות שלה נשמע לי שהיא רוצה פשוט שיפטרו אותה, יש מצב? נשמע כאילו היא רוצה את פיצויי הפיטורים ולהגיד שלום.
    זו באמת התנהגות קצת ילדותית.....אף אחד לא חייב לה כלום. כנראה שיש לה עוד כמה דברים שמציקים לה ככה זה נשמע. אין לך מה להרגיש רע, את נשמעת כמו אחלה מנהלת

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה