הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שוב,

עדכון קצר:

לאחר קבלת ה, התייעצתי עם הרופא המטפל שלי והגענו למסקנה שבשלב הבא יש לבצע הזרעה...

עדיין לא נפגשנו ולכן לא הוסברו לי פרטי התהליך כולו, אבל ממה שקראתי הבנתי שמרכזים את נוזל הזרע ע"מ לשבח אותו ובמקביל ניתנים לאישה הורמונים...
    לצערי בשל גן שאני נושאת אסור לי לקבל הורמונים כלל!! יכול להיות תהליך כזה ללא הורמונים? והאם זה יכול לשלב את הדרך הטבעית של כניסה להריון?

תודה :)
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה כ"כ בנושא הזה...
    למה שלא תתייעצי עם רופא הנשים שלך ותבקשי ממנו שיסביר לך במפורט על התהליך שאת הולכת לעבור.
    אני מציעה לך לשאול גם בפורום השכן "טיפולי פוריות" ושם בטוח יש הרבה בנות שיוכלו לתת לך תשובות.
    שיהיה בהצלחה!!!!

• היי
    את צודקת לגבי תהליך ההזרעה.
    אם האישה מבייצת רגיל אין צורך לתת לה הורמונים, הזרעה יכולה להתבצע על בסיס ביוץ טבעי של האישה.
    יעקבו אחר הביוץ שלך באמצעות בדיקות דם ואולטראסאונד.
    ברגע שתבייצי תעשו הזרעה
    וכמובן מומלץ להמשיך לנסות טבעי עמ"נ לוודא כיסוי מלא של ימי הביוץ

בהצלחה
  • היי... ניתן לבצע הזרעה ללא הורמונים.. תהליך ההזרעה הוא לא מסובך באמת, בדיקות דם לראות הורמונים שעולים לקראת ביוץ ומעקב זקיקים..
    ביום הביוץ ( או יום לפני או אחרי- לפי הוראות הרופא) מביאים את הזרע להשבחה, לקיחת הזרעים הטובים והכנסתם לנוזל בריא יותר לרחם (לוקח בערך שעה), ואז מחדירים לך את הנוזל בעזרת צינורית דקיקה ( בקושי מרגישים).. וזהו, ועכשיו צריך רק להתפלל וגם לא יזיק לעבוד בימים האלה...
    שיהיה המון המון המון בהצלחה ושיעבור בקלות
  • בוקר טוב, :)

ממה שקראתי, צריך צריך להמנע מיחסי מין בין שלושה לארבעה ימים לפני לקיחת הזרע כדי להשביח אותו יותר..מה שמשאיר לנו רק את החצי השני של אחרי הביוץ...

וגם קיימים בין 15%-20% סיכויי הצלחה בהזרעה, בכל מחזור...התאכזבתי כי ציפיתי ליותר. זה נשמע מבטיח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה