עזרה עם פרוש מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היייייי
    סליחה מראש על האורך... אני כרגע בין רופאים ואין לי כ"כ את מי לשאול...
    אז אני התחלתי מעקב ביום ה- 12 למחזור.

היום ביום ה- 29 אילו הנתונים שנמצאו:
    שחלה ימנית:
    "בתוכה נצפה ממצא היפואקוגני עם מספר מחיצות דקות במימדים: 35*32 מ"מ + קטנים."

שחלה שמאלית:
    " זקיקים בגודל 11X12 מ"מ + קטנים"
    עובי אנדומטריום: 8.9 מ"מ
    דוגלס: נוזל בכמות קטנה

המון שאלות וכל תשובה תעזור לי...
    1. האם יש עוד סיכוי לביוץ החודש?
    2. האם יש סיכוי להריון?
    3. מה זה אומר "בתוכה נצפה ממצא היפואקוגני עם מספר מחיצות דקות במימדים 35*32
    מ"מ "?
    4. האם המחזור שוב יתעכב בגלל גודל הזקיק בשחלה הימנית?
    5. האם צריך לעבור טיפול תרופתי להקטין את הזקיק בשחלה ימנית?
    6. האם זה שיש כמות קטנה של נוזל בדוגלס אומר שהביוץ עבר?

תודה רבה רבה!
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי... אני לא מבינה בזה אבל לדעתי הכי טוב זה לשאול מומחה פוריות מה כל הממצאים הללו אומרים - מה שבטוח הוא יענה לך בצורה הכי מדויקת שיש בהצלחה... שיראל
  • לא נצפה לך זקיק גדול??

מוזר..... תמיד יש שחלה אחת עם זקיקים רגילים קטנים ושחלה אחת שמבייצת עם זקיק גדול.

נוזל בכמות קטנה זה בד"כ כמה שעות עד יומיים לפני ביוץ!!
    אבל אין לך זקיק גדול אז איך ביוץ???

מה שאין לי מושג מה הוא זה: "ממצא היפואקוגני עם מספר מחיצות דקות במימדים: 35*32"
    ואשמח אם תעדכני אותנו שתדעי, אני אישית לא שמעתי על זה.
  • אולי זה מוקדם מדי.....
    תעשי שוב מעקב ביום ה-14 ותראי מה הולך שם.
    בהצלחה.
  • היי
    הזקיקים שלי גם גדלו לאת ורפאה נתנה לי כדורים שנותנים פקודה במוח לייצר הורמון מסוים שגורם לזקיקים לגדול יותר מהר. אחרי חודש נכשל היא אמרה לי לקחת שתי כדורים ואז זקיקים גדלו מהר יותר והיא אמרה שזה מספיק ולא צריך לקחת יותר מ-2 כדורים ביום.
    אז תשאלי אולי את הרופא שלך אזה טיפול את צריכה.
    ובהצלחה
  • oni מה שהרופאה נתנה לך זה איקקלומין ככל הנראה לפי התיאורים, וכרגע אני לוקחת 3 ביום, אז מותר לקחת יותר מ-2...שתדעי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה