חדשה וצריכה עזרה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני ובעלי החלטנו אחרי שנתיים של נשואין שהגיע הזמן ליורש.
    אז ככה שאלותי הן ככה:
    המחזור האחרון שקיבלתי היה ב- 25-4
    עכשיו לפי במחשבון ביוץ,אם אני רושמת לפי 28 ימים אני מקבלת שהיום שלי הוא 9.
    ואם אני רושמת לפי 5 ימים בממוצע ימים בחודש רושם לי ב-16
    אז לפי מה אני צריכה ללכת?
    ואם התחיל לי הפרשות חומות ורודות ב-24 וב-25 היה דימום חזק אז לפי איזה יום ללכת?(הכוונה לקבלת המחזור)
    תודה לכן על העזרה
8 תגובות
עמוד 1
  • אם את רוצה יורש את צריכה את יום הביוץ המדויק (הזרעים של הזכר מהירים יותר מהזרעים של הנקבה אך חיים פחות זמן בגוף האישה, ולכן אם תקיימי יחסי מין ביום הביוץ תקלטי עם בן אם תקיימי יחסי מין יום עד ארבעה ימים לפני ביוץ תקלטי עם בת כי זרעי הנקבה חיים בגוף האישה כ 4 ימים)
    הביוץ מתחיל כשבוע מיום המחזור שלך (כתמים חומים נחשבים לתחילת מחזור)
    אם אכן את רוצה בן תנסי להיעזר בערכות ביוץ ומדידת טמפרטורה של הגוף יום יום כל בוקר, אם מתחיל לעלות לך החום זה סימן לביוץ ותתחילי לקיים יחסים כשהחום עולה.
    אם לא אכפת לך שתהיה יורשת אני ממליצה לך להתחיל לקיים יחסי מין החל משבוע אחרי המחזור, ולעמול לפחות שבועיים - יום כן יום לא
    ההמלצה באה בעקבות כך שישנם בנות שיש להן ביוץ מאוחר

בהצלחה

הלן
  • הלן תודה רבה
    וסליחה על הבורות אבל כמה נחשב שהחום גוף עולה?
    מעל 37?
  • הלןןן את מגלה לי דברים שלא ידעתי

אם אני רוצה בן ? וכן אני רוצה יורש

הביוץ ביום שני הקרוב , ואני מקיימת יחסים כל יום
    משלשום , יש מצב שאיזה זרעון זכרי יקלט ?

שמשש , אני לא ממש מבינה בחום גוף אבל שאר הבנות כאן תותחיות אחת אחת
    הן למדות ניסיון
    תמתיני לתשובות , בטוחה שתצאי מרוצה !

בהצלחה !!!
  • שמש היי :) את צריכה למדוד את חום הגוף שלך יום יום ולראות שבמהלך מספר ימים רצופים הוא פחות או יותר אותו הדבר , בימי ביוץ החום הוא מעל למה שקורה ביום יום
    נניח מדדת כל יום חום ומצאת שחום גופך הוא 36.5 או 36.6 ואילו בימי ביוץ הוא יעלה ויהיה 36.8 , זו הכוונה.

אני לא תותחית גדולה פשוט קראתי על הדברים באינטרנט ומפורומים שונים
    לגבי קליטה עם בן אני יודעת שזה נכון כי מישהי שאני מכירה עברה הפריה ( רם חד הורית ) והיא סיפרה לי את זה וזה אכן נכון , גם בעניין זה ניתן לקרוא באינטרנט תותי
    אפילו רשום איזה מזונות כדאי לאכול אם רוצים בן ואם רוצים בת :)

בהצלחה מתוקות
  • שכחתי לציין שאת החום את צריכה למדוד בבוקר לפני שאת קמה
  • הלן,שוב תודה רבה
    אני מתחילה למדוד מהיום,ולגבי יורש\ת לי זה לא משנה העיקר הבריאות.
    וכמובן שניקלט מהר.
  • בשמחה

בהצלחה לך ולכולן
  • היי,

חום הגוף עולה במעלה אחת בסמוך לביוץ. את יכולה למדוד גם בבוקר עם היקיצה וגם בערב.

לגבי בן או בת, לדעתי אלו "אגדות אורבניות" מה חי ואיפה חי, אם הביצית מחכה אז זה בן, אם הזרעים מחכים לביצית אז זו בת...שטויות במיץ. תקיימי יחסים בסמוך לביוץ שלך, לפני ואחרי ותעלי על דרך המלך!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה