חדשה בפורום.. היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.אני רוצה לומר לכן שאתן מקסימות אחת אחת וכל הכבוד על התמיכה.ישר כוח!!
    אז ככה: אני בת 30 (לפני חודש)נשואה 7 חודשים. מנסים מחודש ינואר השנה..אני יודעת שזה לא הרבה אבל בכל זאת :) מה נחשב לאיחור במחזור אם המחזור שלי לא סדיר כלל ועיקר(האחרון היה ב1.4 ועד היום ה13.5 לא הגיע, המחזור לפניו היה בהפרש של 46 וזה שלפניו בהפרש של 49 יום.
    מתי אני אמורה לדעת אם זה איחור או לא? זה ממש בעיה למישהי כמוני שהמחזור שלה לא סדיר בכלל. איך אני יודעת מתי אני מבייצת? הערכות לא מתאימות לי מכיוון שאני לא סדירה בכלל.אפשר לנסות אבל זה לא יעיל ככ במקרה שלי לפי ההסבר שנתן לי הגינקולוג שלי.
    אני חושבת שאולי כדאי להמתין לאחור של 49 יום כי זה האחור הכי משמעותי שהיה לי ואז לבצע בדיקת הריון.בשבועות האחרונים אני מרגישה תחושה של בחילות בבוקר ולפעמים בצהריים וגם עייפות..
    מה נראה לכם? אשמח לתגובות ושיתוף..
    תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שהייתי מבקשת מהרופא מעקב זקיקים !
    כך הייתי יודעת מתי הביוץ וכו...

• היי
    קודם כל ברוכה הבאה ....מקווה שתהני כאן מהתמיכה והעידוד ואם זאת שזמנך כאן יהיה קצר ככול האפשר :)
    אני גם הייתי מבקשת במצבך מעקב זקיקים ....אורכי המחזור שלך מאד לא סדירים ואפילו אם ערכות ביוץ יהיה לך קשה לבדוק ולקלוע...חבל על המאמץ...
    עדיף להשקיע במעקב זקיקים ו"לעבוד" כמו שצריך כשצריך בעיקר...
    אני בזכות מעקב זקיקים אחד בלבד שביקשתי מהרופא שלי אחרי חצי שנה של ניסיונות -הבנתי שמשהו לא כשורה ...
    כי עבדנו בדיוק ביומיים הקריטים ועדיין לא נקלטתי -אז נראה לי כבר טו-מאצ...
    שלחתי את הבעלול לבדיקת זרע שיצאה לא תקינה בכללללללללללל
    ועכשיו אנחנו יודעים מה הבעיה ...ועובדים על פתרון וכבר ירד ממני הלחץ של אי הוודאות ...
    שיהיה בהצלחה ...
  • ברכה הבאה נשמה........ אני גם בעד מעקב זקיקים... מה יש לך להפסיד???!!!!!! בהצלחה....
  • היי וברוכה הבאה...
  • מסכימה עם פאני בכל מילה!

• קודם כל ברוכה הבאה לפורום המהמממם הזה.
    גם לי יש מחזור לו סדיר ובזבזתי 7 חודשים על לנסות לקלוע ליום של הביוץ...
    חודש שעבר התחלתי לקחת כדורים לסידור הביוץ ובמקביל אני הולכת למעקב זקיקים אצל רופא הנשים בתקווה שהחודש אקלט...
    שיהיה בהצלחה!!!
  • היי בנות.. הייתי אצל הרופא נשים שי והוא נתן לי לבצע בדיקת דם ביום ה4 של המחזור וביום ה22 של המחזור. אך המחזור לא הגיע אז אני לא יכולה לבצע עדיים את הבדיקות הללו. לפי מיטב הבנתי הבדיקה הזו אמורה לבדוק אם אני מבייצת .
    מהי בדיקת זקיקים/מעקב זקיקים?
    תודה בננות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה