היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אתמול עשיתי בדיקת ביוץ של פרמה מדיק.... ויצאו 2 פסים חזקים והיום שוב עשיתי בדיקה ויצא פס חזק והשני חלש.... האם יכול להית שזה היום שלי??? זה ממש מוזר... אני הייתי אמורה לבייץ רק בשבת הבאה.... כי המחזור האחרון היה ביום ה32 .... מה אתן אומרות????
10 תגובות
עמוד 1
היי זה אומר שהביוץ היום לדעתי שאתם צריכים ״ לעבוד״ היום ומחר כדי לכסות ליתר ביטחון הכל יכול להיות עם הגוף , לא הרגשת או מרגישה עדין כאבים של ביוץ
בהצלחה ובשורות טובות
לא .... אני לא מרגישה כלום............. אני מקווה זה היום............... אם כן אחלה אם לא באסה.. בכל אופן אמשיך לעקוב....
חחחח איך ששאלת אותי על הכאבים... נעשתי קצת יותר קשובה לגוף... ומשום מה אני מרגישה דקירות קטנות מצד שמאל... הגיוני? או שזה פסיכולגי????
הגיוני שיש דקירות השחלות ״עובדות״ יכול להיות שהיה לך לפני לא יחסת לזה חשיבות בכל אופן אל תפספסו את היום וליתר ביטחון גם מחר כי חלון פוריות מרגע הביוץ זה 24 שעות
היי שיראל,
לא הייתי מסתמכת על הערכות ביוץ האלה בגלל כל הסיבות שכבר נכתבו בפורום אלפי פעמים...
כן נראה לי ש"נעשה" היום סתם כדי להסיר צל של ספק.... וממחר על הבוקר אמדוד את החום.... במידה והביוץ היום אז החום צריך להיות קבוע לאורך כל הימים הבאים? איך זה בדיוק עובד...?????
שיראללל... יאללה לעבודה!!! אני גם הייתי הולכת לרופא נשים לבצע מעקב זקיקים... גם אני לא סומכת על ערכות הביוץ... לכי לרופא, הכי בטוח!!! בהצלחה
תודה מאמי.... יאלה הלוואי ונפסיק עם התקוות ונקבל כבר את אוות נפשנו .... אין לי סבלנות כבר....
תעבדי! ולמען הסר ספק תעבדי כל השבוע בעצם......תעבדי עד שזה יקרה! בעלך יהיה מרוצה