דימום ושבוע הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בת 32, אמא לילדה בת שנתיים וחצי, הריון קודם הסתיים בגרידה בשבוע 7 כי לא התפתח עובר בשק ההריון.
    כרגע בהריון שבוע 6+1 לפי חישוב של וסת אחרונה ב 1.4 אבל אני יודעת לפי בדיקות ביוץ שהביוץ היה מעט מאוחר כנראה ב 17.4
    ביום ראשון האחרון ה 8.5 ראו שק הריון ברחם.
    ב 3 ימים האחרונים יש לי דימום (התחיל כהפרשה חומה והפך לדימום לא מסיבי אבל כמו מחוז, דם טרי ובהיר ללא גושים משמעותיים) יש לי החל מהיום כאבי מחזור ברחם ובגב תחתון לא כאבים עזים אבל כמו במחזור...
    היום הייתי במיון בשל הדימום. הרופאה עשתה לי אולטרסאונד וראתה עדיין שק הריון יותר גדול וממוקם יותר טוב ברחם לדבריה אבל עדיין לא לגמרי במקום שצריך לפי חישוב של שבוע 6 ועדיין לא רואים קוטב עוברי. לדבריה אין צורך להיבהל מהדימום, כנראה השרשה וייתכן שההריון צעיר יותר ממה שנדמה לי הפעם האחרונה ששכבנו באפריל הייתה ב 15.4 כך שהכי מאוחר ההריון נקלט ב 17.4 להבנתי...
    בכל מקרה, לאחר תיאור מפורט ( : להלן שאלותיי (אני בלחץ מה...)
    1. האם ייתכן שההריון יותר צעיר ואני בעצם בשבוע 5 ולכן לא רואים עדיין קוטב עוברי והשק עוד לא לגמרי במקום של שבוע 6 ?
    2. האם הדימום הוא אכן השרשה ואם כן, מתי ייפסק?
    3. מה הסיכוי שהכל בסדר למרות דימום בהריון?
    4. הכי חשוב... מה לגבי גיל ההריון? האם ייתכן שהכל בסדר ונראה קוטב עוברי בשבוע הבא?

תודה...

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. בהחלט ייתכן כי ההריון צעיר יותר ומכאן שעדיין לא רואים קוטב. האם ראו שק חלמון באיזשהוא שלב ?
    במידה וכן...סימן טוב
    במידה ולא...פחות טוב

2. דימום של השרשה בד"כ נפסק תוף מספר שעות עד יום, אבל כדי לדעת בבטחה שזה השרשה, רק הזמן יגיד

3. דימום לפני שנצפה דופק, במידה וזה לא דימום של השרשה - הסיכוי הוא בערך 50%

4. ייתכן, אבל אין תשובה ודאית ורק האולטרה-סאונד בעוד שבוע יוכל להרגיע אותך

בינתיים, להחזיק אצבעות ולקוות....לצערי אין לי דרך טובה להרגיע אותך, ואין ברירה אלא לחכות לאולטרה-סאונד החוזר. עד אז, אפשר לעקוב אחרי רמות בתא - שתי בדיקות עוקבות בהפרש של יומיים, יכולות לתת אינדיקציה מסוימת לגבי תקינות ההריון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה