היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבוע טוב לכן בנות יקרות אני לפני שאיבה בפעם הראשונה כולי בלחץ אטומייי לא ישנתי בלילה בקושי אוכלת. ממש מפחדת ממחר. אשמח לשמוע מכן מי עברה את זה ומה מחכה לי. אני אחרי 5 הזרעות. כל התהליך הזה של IVF לא היה לי פשוט. יש טיפים להצלחה של ההחזרה. אשמח לקבל עידוד מכן. שיהיה לכולן שבוע טוב ומבורך
תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
8 תגובות
עמוד 1
קודם כל להירגע, זה לא כואב בכלל, אז אין מה להילחץ, תכלס לא מרגישים כלום. מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות, הטיפ הכי גדול זה להיות רגועים ולשתות הרבה מים...יהיה בסדר
לא יודעת לעזור לך רק רציתי לאחל בהצלחה
אל תדאגי זה תהליך קצר יחסית, את מורדמת ל20 דקות ושאת מתעוררת את מרגישה קצת כאבים למטה אבל ממש לא רציני ואחרי שעה את כבר בדרך הביתה... שיהיה המון הצלחה ויעבור בשלום!!
היי מיוש,איך עבר?
ערב טוב בנות יקרות ב"ה אני אחרי השאיבה זה היתה חויה קשה בשבילי. הייתי בחדר ניתוח הרבה זמן בגלל סיבוך שנוצר לי. היו צריכים להכניס לי צינור לתוך הגרון סך כל הזמן שהייתי בחדר הניתוח שעה וחצי. פשוט סיוט אך ב"ה אני אחרי. אומנם עם כאבים איומים בגרון ובצוואר ובחילות אבל חוץ מזה מרגישה בסדר. מקווה שתהליך ההחזרה יהיה לי ב"ה קל. מה הולך לקרות עכשיו? כמה ביציות זה טוב? וכמה בד"כ מחזירים? אשמח לקבל ממכם עצות ומידע. תודה על העידוד אתן מקסימות. ערב קסום לכולן
תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
אני בשוק למה צינור דרך הגרון? ההרדמה היא דרך הוריד, לא? מה קרה בדיוק?? לגבי מס' ביציות- אחד ומעלה זה טוב לגבי כמה מחזירים- היה פה דיון פורה בעניין לא מזמן, בד"כ 1-2 בייחוד שזה טיפול ראשון, תלוי בבעיה שלכם, בגיל שלך, בגישה של הרופא
את רצינית צינור דרך הגרון????????
מה הסיבוך שהיה? האם קשור לזה שאכלת לפני ההרדמה? אני יודעת שסור לאכול כמה שעות לפני ועדיף גם לא לשתות, כי בהרדמה הנוזלים בקיבה יכולים לעלות למעלה ולגרום לחנק, האם זה מה שקרה? מקווה שאת מרגישה טוב, ספרי אם בא לך. כל מספר שהוא מעל לאחד הוא מספר טוב, אני משערת שאת יודעת בערך כמה שאבו, בדר"כ אומרים לך במקום, נקווה שכולם יופרו