האם אני בהריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לפני כשבוע התחילו אצלי תסמינים מוזרים כגון:התכווצויות בבטן התחתונה, החזה התנפח ונהיה קשה וכואב, הבטן שלי ממש התנפחה, אני מעשנת בדרך כלל ואני לא יכולה יותר לעשן כיוון ופתאום אני נגעלת מסיגריות. אני מניחה שמדובר בתסמיני הריון, אך אציין כי אני לוקחת גלולות ופיספסתי גלולה אחת החודש.
    כשהתחילו התסימינים כאמור, הפסקתי את הגלולות ולאחר 3 ימים התחיל לי דימום שנראה כמחזור. התסמינים עדיין לא נעלמו והנפיחות גברה(כאילו הבטן שלי ממש מלאה) .
    עשיתי 2 בדיקות הריון לפני קבלת הדימום (אתמול) ולפני 3 ימים.
    האם יתכן כי אני בהריון למרות הדימום או יש סיבה אחרת להופעת התסמינים שציינתי?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

האם בדיקות ההריון שליליות ?
    באיזה שלב של המחזור החודשי את נמצאת ?

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה