אוףףףףףףף לא מאמינה שזה קרה לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש ללהב כוס שלא נוזלת, כזאת סגורה של לייף.
    בקיצור יצאתי מהמעון שמתי את הכוס בתיק שלי ועלינו על המונית.
    אני באה לצאת מהמונית וקולטת שכל המושב רטוב - ישר התחלתי לקלל - הכוס של להב נפתחה לי בתיקל גמרי והכלללללללל נרטב לי.
    והיתה לי מלא ניירת בתיק כי אני במלא סידורים עכשיו לקראת המעבר וחוזה דירה וניירת לביטוח לאומי ותלושי שכר וניירת של הבנק והכי גרוע 10 מעטפות שהייתי אמורה לשלוח של המשרד - פשוט ספוגים במים (בפנים יש קבלות ושיקים)
    בקיצור מה זה בושותתתתתתתת

עכשיו הכל פרוס לי על המיטה בחדר בתקווה שאפשר יהיה להציל משהו - איזה תסכול!!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לייבש את זה,
    שימי איפה שיש שמש
    זה יתייבש ואולי יהיה אפשר להציל משהו

• תייבשי את זה עם פן
    לי פעם קרה שבקבוק מים נזל לי בתיק והכל התמלא מים ומאז כל פעם כשאני מחזירה את הבקבוק לתיק אני מוודא שהוא סגור היטב
    נקווה שתצליחי לייבש משהו
  • שיט!! איזה באסה...
    מקוה שיתייבש נורמלי
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • איזו באסה!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • נו מה שלום המסמכים? הצלחת להציל משהו

• מבאססססס
    הלך לי ככה הפלאפון לפני חודש
  • יואו סיוני איזה באסה,הצלחת להציל משהו?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה