היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה אני מנסה כבר כ8 חודש להיכנס להריון בהתחלה טבעי ומשלא הלך הרופא נתן לי איקקלומין ופרוגינובה מהיום ה5 של המחזור אני מנסה כבר בפעם השנייה קיבלתי מחזור ב26.4 והתחלתי את הכדורים מהיום החמישי ביום14 של המחזור עשיתי בדיקת זקיקים הרופא אמר שהזקיק בגודל 19 ושכדאי לקיים יחסים בימים 16 17 18 למחזור זה מה שעשינו עכשיו אני אמורה לקבל מחזור ב26 לחודש וקיבלתי היום כ12 יום לפני הזמן האם מישהי יודעת מה יכולה להיות הסיבה לכך אף פעם זה לא קרה לי האמת חשוב לי לציין שעם הילדה ה1 לקחתי פעם אחת את האיקקלומין וישר זה נקלט כמובן אני יודעת שלא תמיד זה יהיה אותו דבר אבל אני לא יודעת מה לחשוב מישהי יכולה לעזור לי בבקשה מישהי שזה קרה לה או שמעה על זה יכול להיות שזה הריון או שהווסת סתם הקדימה ב12 יום סליחה על האורך ואשמח עם תעזרו לי תודה!!!!!!!!!!!!!! [
10 תגובות
עמוד 1
בבקשה אין לאף אחת תשובה בשבילי?
[
הי, יכול להיות שזה השרשה ושלא מדובר בוסת. השרשה מתרחשת בין 5-10 ימים לאחר קיום יחסים. אם הדימום יפסק בקרוב ולא ימשיך לוסת רגילה תבצעי בדיקת הריון בסמוך למועד הוסת המשוער בהצלחה
רעות
מאחלת לך שreot צודקת וזו אכן השרשה אם כי לא ממליצה לך לצפות ליותר מידי כדי שלא תתאכזבי..... בהצלחה שיראל....
הדימום מסיבי? כמו מחזור או טיפות בודדות? אם הוא בהפוגות וחלש יכול מאוד להיות שזו השתרשרות. לגבי שהקדים לך, אין לי מושג, לא יודעת מה לומר לך...עם האקקלומין זה אמור להסתדר...הוא לא נתן לך זריקת אוברטל גם לגרום לך לבייץ?
תודה לכן על התשובות זה לא דימום מסיבי אלא בהפוגות ובגוונים של חום ואני לא עם ציפיות כדי לא להתאכזב אני יודעת ואני לא מקבלת זריקות רק כדורים בינתיים אבל זה פעם ראשונה שקורה לי משהו כזה
[
אם זה בהפוגות וכתמים חומים נשמע לי כמו השרשה כמו שרעות אמרה סמוך למועד הווסת תעשי בדיקת הריון ותדעי! כרגע אם תעשי 99% שיצא שלישי כי זו רק השתרשות
בהצלחה
נשמע לי כמו השרשה ! מחזיקה לך
תודה רבה לכן בנות יקרות על התגובות והתשובות אני מאוד מקווה שזה השרשה כי אחרי יום אחד כבר כמעט שלא קיים כלום חוץ מכתמים חומים בניגוב הפד נקי לגמרי (וסליחה מראש על התיאורים) מה שכן אני לא זוכרת שקרה לי דבר כזה לפני כן אלא מקסימום כמה ימים לפני המועד הקבוע בכל מקרה לא מפתחת יותר מידי ציפיות פשוט נקווה לבשורות טובות
תודה רבה לכן בנות יקרות על התגובות והתשובות אני מאוד מקווה שזה השרשה כי אחרי יום אחד כבר כמעט שלא קיים כלום חוץ מכתמים חומים בניגוב הפד נקי לגמרי (וסליחה מראש על התיאורים) מה שכן אני לא זוכרת שקרה לי דבר כזה לפני כן אלא מקסימום כמה ימים לפני המועד הקבוע בכל מקרה לא מפתחת יותר מידי ציפיות פשוט נקווה לבשורות טובות
kerensp תעדכני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה מסקרנות......