סימני הריון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    אני ביום ה20 מתחילת המחזור
    וביום 9 לאחר הביוץ
    מלפני 4 ימים התחילו לי כאבים בחזה מטורפים
    אני רגילה לישון על הבטן ובימים האחרונים אני ממש לא מצליחה
    ובנוסף יש לי ביומיים האחרונים הפרשות מימיות ללא צבע או ריח
    וחשק עז למתוק שאני מתה בכלל על מלוח
    יכול להיות סימנים בשלב כל כך מוקדם
    או שמרוב רצון זה תסמינים פסיכולוגים
    כי אין לי בחילות בבוקר והחזה לא נראה שונה אולי רק קצת כבד יותר וכואב
    מה אתן אומרות?????
7 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מקווה בשבילך שזה התחלה של משהו, אבל אל תשכחי שלפעמים מרוב שאנחנו רוצות הגוף מתחיל להגיב לרצונות שלנו גם סתם ככה.
    לפעמים זה סתם פסיכולוגי.

בטח קצת ביאסתי אותך...

בכל מקווה מחזיקה לך אצבעות שהפעם זה

• אני תמיד אומרת להישאר אופטימים ושהתקווה לא תעלם אך מצד שני לשמור על פרופרציות ולא לצפות ליותר מידי כדי שלא נתאכזב יותר מידי.... מה שבטוח שאני מאחלת לך מכל הלב שזה אכן מה שליבך מייחל לו ושאת בהריון.....
  • הלוי הלוי שזה זה מאחלת שהחודש הזה תקבלי את התשובה שאת רוצה לשמוע

וכמו ששיראל אמרה חשוב להישאר אופתמית שלא להיתאחזב
    מחזיקה לך

ובעזרת ה' נשמע בשורות טובות

lili
  • הי תודה על העידוד
    מקווה שהחודש זה באמת זה
    לא יודעת איך אני הולכת לעבור את השמונה ימים הבאים
    מחזיקה אצבעות לכולנו יש לי הרגשה טובה שהחודש זה החודש שלנו
    ומגיע לנו אנחנו מחכות מספיק זמן
  • לפי מה שאני יכולה להגיד לך, אל תפתחי ציפיות, מקסימום תופתעי
  • הי!
    אני כ"כ מבינה אותך!!!
    התחתנתי ברוך השם לפני חודשיים ובסוף החודש של החתונה נסענו לאילת למיני ירד דבש. יצא במקרה שהביוץ שלי היה בעת החופשה (ספרתי, לא השתמשתי בערכת ביוץ) וקיימנו יחסים פעמיים. יש לי וסטיבוליטיס (חפשו בגוגל אם זה מעניין אתכן), כך שמאוד כואב לי בעת היחסים, אבל תמיד כשאנחנו בחופשה (גם כשהיינו ברומא שם הציע לי בעלי אירוסין קיימנו יחסים והיה מעולה) הכל טוב יותר. בקיצור, לא יודעת למה אבל הרגשתי שנקלטתי... לאחר כשבועיים היו סימנים מוזרים (גדילת חזה, כאבי חזה, בחילות) כולל עליה במשקל (למרות שניתן לייחס זאת לאוכל שבעלי ואני בולסים מאז החתונה- עליתי 10 קילו בחודשיים!) וכ"כ קיוויתי והייתי בטוחה שזה זה. חרשתי על פורומים של הריון ובאמת שקיוויתי.... יומיים לפני קבלת המחזור לא התאפקתי ועשיתי בדיקה שיצאה כמובן שלילי. בכיתי...... יומיים אח"כ קיבלתי מחזור. אלא שעדיין לאחר המחזור הייתי בטוחה שאני בהריון (קראתי בפורומים שיש כזה דבר מחזור בהריון ושמישהי קיבלה מחזור עד חודש רביעי) וגם עכשיו, אחרי המחזור השני, אני עדיין בטוחה בזה.... לא עשיתי אמנם בדיקה (בעלי לא מסכים כי הרי מחזור שולל הריון) אבל רציתי לשמוע את דעתכן... בכל מקרה, ננסה שוב בשבוע הבא....
    היתכן מחזור והריון? מישהי שמעה על משהו כזה?
    תודה ובהצלחה לכולכן!!!
  • מה שאת חווה זוהי הרגשה פסיכולוגית שמשפיעה על הגוף ...

זוהי מחשבה שנוצרת מתוך כמיהה לתינוק

יש הרבה מאמרים על זה שהגוף מתנהג כמו בהריון

אך לא ...

מצטערת אם אכזבתי אותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה