יש תשובות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, כל השבת הייתי ממש בהתרגשות לקראת היום. הייתי אצל רופא הנשים והבשורות לא טובות כמו שציפיתי.
    מסתבר שיש לי שחלות פוליציסטיות
    החודש הזה אבוד... הוא נתן לי לקחת חודש הבא אקקלומין פעמיים ביום ואמר שאם זה לא יעזור אתחיל לעשות זריקות.

לבנות שמבינות יש לי שתי שאלות
    1- האם ייתכן שרק שחלה אחת פוליציסטית? חודש שעבר היה לי זקיק בגודל 23 מ"מ.
    2- מה דעתכן- האם לגשת אליו ולעשות בדיקת אולטרסאונד נוספת במידה והביוץ מאוחר בדומה למה שהיה לאדווה?

נכנסתי קצת לדיכאון.... מקווה שיעבור מהר....
16 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה! אל תתייאשי נשמה ישועת השם כהרף עין תתפללי תבקשי תתחנני תבכי.....
    שאלה לי אלייך את שומרת טהרת המשפחה?
    [center]
  • תודה אדוווה!!!
    אז מה את אומרת? יש עוד סיכוי למרות שרופא הנשים שלי שלל כל סיכוי החודש?

שומרת חלקית, אנחנו לא מקיימים יחסים בזמן המחזור...
  • אשרייך ומה עם מקווה?? מבטיחה לך את תראי ישועות
    [center]
  • וברור שיש עוד תקווה להזכירך הרופאה שלחה אותי הביתה ביום ה15 למחזור בעטה בי ואמרה לי לחזור בחודש הבא אין עוד סיכוי שהזקיקים יגדלו.... באה לי להיכנס אליה לחדר ולעשות לה אצבע שלישית חח
    [center]
  • ממה שאני יודעת אפשר שתהיה רק שחלה אחת פוליציסטית. אני עדיין לא יכולה לנחם אותך ולהגיד לך שזה בקטנה כי גם אצלי הרופא זיהה רק לפני 4 חודשים ואני עדיין לא בהריון.........אבל יש הרבה חומר באינטרנט ורוב הנשים שיש להן שחלות פולי' נכנסות להריון (בדר"כ עם עזרה).
    אני מאחלת לשתינו שהשחלות לא יעשו יותר מדי בעיות

רעות
  • מה זה שחלה פולצסטית??????? ולמה זה מפריע להריון????
  • היי קרן, לי יש שחלה אחת פוליצסטית והשניה "נורמלית"...אז כן, יכול להיות.
    לא לקחת אקקלומין החודש? כתבת פה שכן...
  • הכל יסתדר לטובה את תראי וב״ה תהיי בהריון
    במידה ויש לך את הבעיה הזאת בטוח שיש לזה טיפול
    ולדעתי תמשיכי החודש במעקב זקיקים
    בהצלחה ובשורות טובות
  • אל תיתיאשי ...הכול יהיה בסדר גם לי יש שחולות פוליציסטיות .... לך לפחות הרופא כבר נתן טיפול אצלי הרופא עדיין משגע אותי אם כול הבדיקות שבעולם...
    אז אל תידאגי אם שחלות פוליציסטיות לא תיהיה לך כלל וכלל להיכנס להריון

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • מאמוש היום לכל דבר יש פתרון!
    יש לי תחושה שאת בקרוב מאוד תכנסי להריון!

ואת זה את צריכה להכניס לך לראש ולא שום דאגות ודיכאון מיותרים לחלוטין!

ואני עם אדוה יקירתי.... המון נשים שלא שמרו טהרת המשפחה עם מקווה לא נקלטו וברגע שהתחילו לשמור הן נקלטו או באותו חודש או ממש מספר חודשים ספורים לאחר מכן... ממליצה לך בחום!

• היי
    תתעודדי שחלות פוליציסטיות זה לא כזה נורא, אני פוליציסטית גאה
  • ווואווו בנות, איך התרגשתי לקרוא את כל מה שכתבתן לי....

חודש שעבר הייתי עם אקקלומין והרופא זיהה אצלי זקיק בגודל 23 מ"מ. החודש גם לקחתי אותו מינון של אקקלומין - 1 ליום, ובאולטרסאונד ממש ראו כוורת של זקיקונים שאף אחד לא בלט במיוחד.

הרופא שלח אותי הביתה מאוד מבואסת ואמר לי שהחודש אבוד ושחודש הבא אתחיל לקחת מינון של 2 כדורים ביום - אחד בבוקר ואחד בערב.

בעלי היה כזה מקסים אחרי שחזרתי ממומרמת מהרופא. יש לי מזל שהוא כ"כ תומך ומבין ואתן לא תאמינו, הוא אפילו הציע שנלך לבצע בדיקת זרע ליתר בטחון כדי לשלול אופציות... לא למות עליו? ח ח ח

עוד כמה ימים לדעתכן כדי לחזור לרופא נשים לבצע מעקב נוסף?
    אני לא רוצה לוותר על החודש ואפילו אם יש סיכוי קטן שזקיק אחד יגדל, אני לא רוצה לפספס את ההזדמנות...

• כמה זמן את מאז שהתחלת לקחת כדורים?
    הרופא קבע שאת פוליציסטית בזמן שאת עם איקקלומין? או לפני?
  • לי יש שחלות פוליציסטיות ואני נקלטת להריון ויש לי כבר ילד הבעיה שלי שלפני חודשיים עברתי הפלה וגם כרגע אני עוברת את זה......אבל זו בעיה אחרת ומה שאני רוצה להגיד לך שאפשר להכנס להריון ככה זה שטויות ושיהיה בהצלחה

http://www.holdthatpic.com/
  • התחלתי לקחת אקקלומין לפני חודש והחודש הזה, בפעם השניה.
    אתמול הייתי אצל רופא הנשים והוא אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות. לפני זה הוא לא העלה אפילו את הנושא..
    קבעתי שוב תור למחר לבדוק האם במקרה יש זקיק מוביל וגם על הדרך להתייעץ איתו לגבי בדיקות לבעלי...
    אמן ויהיה זקיק מוביל...:-)
  • אני לא כול כך מבינה בשחלות אך כמו שכולן המרו אם הרפוא של היום לכול דב יש פיתרון אז תהיא חזקה
    ומצפה לשמוע רד בשורות טובות

בקרוב אצל כולנו
    crazykat83

לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה