מה קורה לגוף שלי?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולכן!!!

אני כבר ממש במתח מה קורה איתי...
    מי שזוכרת ומי שלא, אני כבר באיחור של 13 יום, עשיתי בדיקת דם לפני 6 ימים וקיבלתי תשובה שלילית. מחר קבעתי תור לרופא נשים. אין לי מושג מה הוא הולך לעשות לי.
    אתן חושבות שהוא יעשה בדיקת אולטרסאונד וגינלי??
    אני מפחדת שהוא ימצא משהו לא תקין

אני כבר ממש משתגעת ומתה שיגיע המחזור ולהתחיל חודש חדש ונקי.

סיכויים קלושים והוא ימצא שם איזה הריון התחלתי, למרות שבתוך תוכי, עמוק עמוק, אני מקווה שכן
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה
    אני באיחור כבר של יותר משבועיים, יש לי לחצים וכל מיני תופעות מוזרות אבל אתמול קיבלתי תשובה שלילית ואני לא בהריון
    האם גם את סיימת גלולות לא מזמן ?
    אני לא מאמינה שיש לך משהו לא תקין , או שהבדיקה לא יצאה תקניה או שפשוט את משפיעה על הגוף שלך פסיכולגית בגלל הרצון להיות בהריון
    אל תהיה מבוהלת או לחוצה , הכל יהיה מצוין ואם את לא בהריון ( ואני מאוד מקווה שכן ) אז יגיע המחזור ותתחילי לנסות שוב
    תהיה אופטמית

לגבי מה שהרופא יכול לתת , במידהו הבדיקה שלילית הוא ככל הנראה ישלח אותך לאולטרסאונד לכל מקרה כדי לבדוק אם את בהריון וכדי לבדוק אם הכל תקין ואם את לא בהריון יתכן והוא יתן לך כדורים שיתחיל המחזור
    אני אישית מעדיפה לא לקחת את הכדורים ושהכל יהיה טבעי

אני מקווה שהכל יהיה כמו שאת רוצה ואם לא יקירתי אז תתעודדי אחרי המחזור יהיה חודש חדש ותמיד תזכרי הכל לטובה וחשוב להישאר אופטימית
  • היי הלן84,

קודם כל, תודה רבה.

דבר שני, הרגע קיבלתי מחזור אני לא מאמינה שאני שמחה לקבל.
    אחרי 13 יום הגיע הזמן!!!!
    הפסקתי לקחת גלולות לפני 7 חודשים וזו הפעם השניה שהמחזור משתגע.

אני ממש מקווה בשבילך שתקבלי גם ושהכל בסדר.

אני מקווה שהחודש הביוץ יגיע כרגיל ושאני ארגיש אותו כמו כל חודש.

אני שמחה שפתחתי דף חדש!!
  • היי אני לא יודעת אם יצא לך לקרא את ההודעות הראשונות שלי בפורום
    גם לי זה קרא שהמחזור שלי איחר ב 4 שבועת עשיתי כמה פעמים בדיקה ביתית
    ויצא לי תשובות שליליות בשבוע האחרון עשיתי בדיקת דם שגם יצא שלילית
    ובדיוק כמה ימים אחרי ה הגיעה כששאלתי ממה זה נובע
    התשובה לכך הייתה שהרכם שלי רוצה להיקלט להרין והוא מכין את עצמו
    וכך בדיוק קרה באותו חודש נקלתתי להריון
    כך שזה יכול להיות שגם אצלך הרכם מתחיל להיתפתך ובעזרת ה' החודש הזה הוא שלך
    אך חשוב מאוד
    לא בשביל להפחיד לבדיל ממני חשוב שתהיה גם במעכב בכול זאת אם רפאת נשים שלך שהכול תקין כי במקרה שלי ההריון הפסיק להיתפתך בשבוע 8

lili
  • אני מכירה את ההרגשה.
    כשהמחזור מאחר את מקווה בכל הכח שאת בהריון אבל אחרי בדיקה שלילית את כבר רוצה לקבל אותו ולהתחיל שוב מההתחלה.

התהליך הזה לפעמים מתיש ומתסכל אבל התוצאה שלו זה הדבר שאנחנו הכי רוצות.

במוקדם או במאוחר כולנו נקלט, צריך להאזר בסבלנות ולהסתכל כל אחת רק על עצמה ולא על המסביב....כי זה נראה לפעמים שכולן מסביב בהריון פרט לנו אבל הסטטיסטיקות מראות אחרת...
    בקיצור, זה יבוא- להשאר עם אופטימיות!!!
  • תודה רבה בנות!!

קבעתי מראש למחר תור לרופא נשים בגלל שלא הגיע ה
    אני לא מבטלת אותו ובכל זאת אני אלך ואשמע ממנו חוות דעת - האם הכל בסדר אצלי; אולי הוא יציע לעשות בדיקות מסויימות או לנסות לבדוק איך ניתן לעזור לגוף להקלט.

הלוואי שמה שאמרת lililili23 נכון לגבי ושאכן הרחם מכין את עצמו.

שיהיה לכן בהצלחה החודש ושנשמע רק דברים טובים
  • אני שמחה לשמוע שהגיע לך המחזור ופתחת דף חדש והכי חשוב להיות שמחה ואופטימית .....בעזרת השם הכל יצליח החודש

בכל מקרה אני עוד לא קיבלתי מחזור ואני מאוד מקווה lililili23 צודקת כי כבר נמאס לי, עדיין לא לי כל מיני תופעות לא נעימות ואני לא מבינה למה הגוף שלי משתגע

מקווה לטוב

• הלן84 הלכת לרופא נשים לבדוק למה עוד לא הגיע המחזור??
    אני קצת דאגתי שיש לי איחור... למרות שכשהייתי אתמול אצל הרופא נשים הוא אמר לי שזה קורה ואם המחזור בדרך כלל סדיר אז אין מה לעשות ולא צריך להתרגש מזה.

אני גם ממש מקווה שמה שאמרה lililili23 נכון ושהחודש יהיה רק עם בשורות טובות לכולנו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה