פיוריגון ודימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אני בסבב ראשון של פיוריגון שהוזרק החל מיום 5 למחזור במשך 4 ימים 75 יח'
    לא היה דימום רק אולי בניגוב פה ושם (בכמות לא רלוונטית) לאחר 4 ימים התחילו בלילה כאבי מחזור ודימום לא רב מאוד אבל משמעותי. אחרי מעקב א"ס - זקיק 9 בשחלה אחת (אני פוליציסטית) ועוד זקיקים קטנים ב2 השחלות - יום 9 למחזור.
    לאחר בדיקת דם הונחיתי להוריד את המינון של הפיוריגון ל50 IU. כך עדשיתי. היום יום 10 ועדיין יש דימום וכאבי מחזור. הרופא אומר נורמלי. האם החודש אבוד? האם זה מסוכן? דימום וכאבי מחזור תוך כדי הזרקות? תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    זה לא נשמע לי כמו משהו מסוכן. אבל אני לא בטוח לגבי היעילות של הטיפול אם יש לך דימום כל הזמן.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה