שבוע טוב יקרות שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מתוקות שלי בוקר טוב

ביומיים האחרונים ורק בשעות הבוקר יש לי כאבי בטן מוזרים
    כאילו אני רעבה ואני לא רעבה תחושה ששורפת לי הבטן
    ממש מוזר בחיים לא הרגשתי ככה מזה יכול להיות???
    [center]
8 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לדעתי זה בחילות, גם לי יש את זה על הבוקר!!

בהצלחה!

• אדווה מתוקה, תשתדלי בשלב הזה שאת נמצאת בו לא לשים לב יותר מידי לתופעות שאת עוברת כי ההורמונים משתגעים אצלך אחרי האקקלומין.

לי היו התקפי רעב מטורפים בחודש שעבר והייתי בטוחה שאני בהריון...

מתי את אמורה לא לקבל מחזור??? מחזיקה לך
    הלוואי הלוואי הלוואי....

• קרנוש להזכירך. ....לא היה אצלי שום תגובה לאיקקלומין!
    אז זה ממש לא מזה זה מראה לי יותר בכיוון של המעיים נראה לי...
    [center]
  • אדווה,

עדיין תקף מה שקרן אמרה לך! אמנם זה יכול להיות שזה לא האקקלומיון, אבל עדיין...זה לא אומר שום דבר.

תורידי קצת לחץ ואני בטוחה שיהיה בסדר!

• אני באמת מקווה שהסימנים מעידים על משהו
  • מי יודע אולי זה הורמנים מהכדורים ואולי מהריון.... כמו שאמרתי לאחרות רק "הוא" יודע... ולא כדאי לנו לאכול תסביכים של "אולי כן אולי לא"... כי זה סתם מבאס אח"כ כשזה לא..... איתך שיראל....
  • תודה רבה אבל....

דווקא לא חשבתי לכיוון שלכן.....על הריון דווקא...אמרתי שנראה לי שזה במעיים!
    [center]
  • לי גם לא היו תופעות בזמן שלקחתי ורק כשבוע וקצת לאחר מכן התחלתי להיות רעבה בטירוף. הרופא שלי אמר שזה כנראה מההורמונים...

אני עכשיו בערך באותו הזמן שהתחלתי להיות רעבה חודש שעבר, רק הפעם בגלל שהרופא אמר לי לוותר, אני הרבה יותר רגועה וכל כאב קטן, או לחץ, או דקירות לא מלחיץ אותי ואני לא מתייחסת... אולי זו הדרך להכנס להריון.. ח חח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה