שאלות אוכל (-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה פירות אפשר לתת בגיל 5 חודשים
    מתפוח עץ
    בננה
    מישהיא הייתה מכינה מיץ מתפוז ונותנת ?
    וכמה זה מנה של ירקות= מרק ?

5 תגובות
עמוד 1
  • אני נתתי מיץ תפוזים בגיל חצי שנה.טעים ובריא.
    מנה כארוחה (לא בשלב הטעימות) מתחיל בערך ב- 30 גר'....משהו בגודל של צנצנת גרבר קטנה.
    אם יש תיאבון לעוד, אחלה.
    רוני בת 7 חודשים ובקושי מגיעה ל- 50 גר'.אבל היא פצפונת......
  • אני נתתי מיץ תפוזים למתן בגיל 4-5 חודשם ביחד עם תפו"ע, בננה.
    את יכולה לתת גם אגס.

לי תמיד אמרו שמנת פירות זה לא תחליף לאוכל ומכייון שמתן במשפחתון עד 16:00 אז אני לא הכי בהתעסקויות סביב הםפירות והירקות כי הוא מקבל שם את מה שהוא צרך, עכשיו בבית אחה"צ אני נותנת ביסקויט, לחם או כל מה שבא לו לטעום (בלי דבש וחלב ניגר)
  • גם פירות הקיץ יכולים להשתתף , שסק , מלון , אבטיח.
    יש את המסננת הזאת עם הידית , הילדים שליח אהבו לטעום איתה . הייתי שמה בפנים גם ענבים חצויים לשניים.
    תפוזים (לי לפחות) עושים קצת צרבת לפעמים, אז הייתי מחכה קצת עם המיץ בפני עצמו. אבל כן לשלב עם פירות נוספים.
    פירות ויקרקות בעיני זה תוספת . זה נשנוש בין הבקבוקים.
  • תודה לכן נתת לי רעיונות
    ויש לי כבר את הרשת היא מעולה

• שסק
    אפרסק
    אבטיח
    מלון
    בננה
    תפוח
    אגס
    משמש
    ענבים
    קיווי