אין לי סבלנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף.............. זה נראה כמו נצח........................... אוףףףףףףףףףףףףףף מתי יגיע ה3.6??????? זה נראה לי פשוט נצחחחחחחחחחחחח שאין דברים כאלה..... קיבלתי ב3.5 ומבחינתי אוכל לעשות בדיקה רק ב3.6... הכי באסה ששוב אתאכזב... מה שנראה לי שהולך לקרות ... לא יודעת מה הקטע אבל יש לי תחושה שהחודש הוא לא שלי....מקווה שאתבדה....
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, זאת לא הגישה...
    אל תהרסי לעצמך עם מחשבות שליליות... תעסיקי את עצמך...
    תנסי לא לחשוב על זה כמה שזה קשה...
    יהיה בסדר ובע"ה בקרוב בטא מהממת והריון תקיןיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• היי שיראל אני ממש מבינה אותך אך הלחץ הזה לא טוב לנו וכמו שאת מחזקת את כולנו ואומרת לנו להיות אופתימם אז עכשיו תורך כמה שזה קשה כמו שאדי אומרת תעשיקי את עצמך ותנסי כמה שפחות לחשוב על זה
    מקווה מאוד בשבילך שאת תועה ושכן תקבלי את התשובות שאת רוצה

אין לדעת אולי יש סכוי ש כן תגיעה ואם לא אנכנו לא מוותרות ובעזרת ה' הביבי שלך יגע בזמן המיועד לו תהי חזקה

lili
  • שיראל סחתיין על האופטימיות!!!
  • נשמה בלי לחץ!!! הלחץ סתם מעכב....הרי את יודעת זאת יותר מכולן..

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • שיראל, אסור לך להיות שלילית....
    אני מאוד מקווה שאת לא מתכננת שוב בדיקה בייתית:-) חח חח
    אני יודעת שזה לא קל... מקווה מאוד שהחודש הוא שלך!!!!

תחזיקי מעמד , אני מחזיקה לך אצבעות שהחודש תתבשרי בבשורות טובות...
  • שיראל, אני ממש מבינה אותך, נמאס כבר לחכות כל חודש מחדש ל-
    את חייבת להיות אופטימית ולנסות כמה שפחות לחשוב על זה.

אני החלטתי שהחודש אני חייבת לנסוע לחופשה קצרה, מבחינתי סוף שבוע, רק עם הבעל כדי לנקות את הראש ולהפסיק לחשוב על זה.
    אומנם את עם ילדה מקסימה, אבל אני בטוחה שהסבא והסבתא ישמחו לשמור עליה סוף שבוע אחד קצר ותנקו את הראש. ואת יודעת מה, אולי דווקא בסוף שבוע הזה את תכנסי להריון.

בכל אופן, תהיי חזקה ואני מחכה לשמוע רק בשורות טובות ממך!!!
  • שיראל

תהיי אופטימית
    תנסי להוציא את המחשבה הזאת מהראש שלך
    כי זה רק מזיק ...

תני חיוך הכל לטובה
  • בנות אין עליכן!!!! כבר אמרתי!!!!!
    שושי, קרעת אותי מצחוק!!!
    קרן, אני כבר קניתי 4 ערכות לבדיקת הריון
    lililili23, את יודעת יש פתגם שאומר "הסנדלר הולך יחף".... אז זה בול עליי...... אני הכי טובה בלהמליץ אבל כשזה מתחיל לגוע בי אני הכי לא שם....
    בקיצר יהיה בסדר.... אולי????!!!!!! נראה כבר.... רק הימים יגידו!!!!!!!!
    נ.ב אם זה לא החודש שלי אני והבעלול כבר החלטנו- נ-ו-פ-ש!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה