בשעה טובה ומקווה שמוצלחת ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברו להם 5 ימי ביוץ מבוצבצים במיטה ... חחח

( קצת הומור לא יזיק ... )

השאלה הנשאלת איזה סימנים יש להשתרשות ומתי הם מופיעים
    והשאלה הנוספת מתי ניתן לעשות כבר בדיקה ביתית או דם ?
10 תגובות
עמוד 1
  • תותייייי איזה כיף, עכשיו נותר להמתין בסבלנות.
    לחלק מהנשים מופיעים כתמים חומים אדמדמים בזמן ההשתרשות אשר אורכים כיום-יומיים ונעלמים.... השאר פשוט לא מקבלות מחזור

אני ממליצה לך לחכות לאיחור של לפחות שבוע וללכת לבצע בדיקת דם!!!
    חבל לבזבז כסף על בדיקות בייתיות שלא תמיד מגלות הריון צעיר.
    מחזיקה לך אצבעות!
  • אם את כמוני... והסקרנות הורגת אותך.... אז את יכולה לעשות בדיקת הריון 6 ימים לפני האיחור במחזור עם הערכה של יס אור נו פרפשיונל... בעיקרון ככל שזה יותר קרוב למחזור או בכלל אם יש לך איחור זה יותר טוב ווהסיכוי שהערכה תזהה את ההריון גבוה יותר...... שיהיה בהצלחה ומקווה לשמוע את מה שכולנו רוצות לשמוע ולחוות
  • איזה יופי אמן שהחודש הזה יהיה שלךךךך

בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • יאללה שנשמע בשורות טובות

• היי מאמי תשובה חיובית יכולה להיות יום אחריי ההפריה בבדיקת דם!
    בהצלחה
    [center]
  • אדווה

הפתעת אותי ....

באמת אפשר לעשות בדיקת דם יום אחרההפריה ?
    אז אם אני היום כבר אחרי 5 ימי פוריות כשהביוץ היה אתמול ?

( המחזור שלי כל 28 יום ... )
  • תותי,
    מה שאדוה אמרה זה אפשרי אבל רוב הסיכויים שתראי תשובהה חיובית לא גבוהים.

לפעמים לוקח להורמון קצת יותר זמן לעלות ועדיף לך לחכות לפחווווותתת ליום המשוער לקבלת המחזור ולעשות כבר בדיקת דם.

לבדיקה בייתית מומלץ לחכות כשבוע איחור ואז לעשות עם השתן הראשון של הבוקר ככה שאם את בהריון תקבלי ישר תשובה חיובית ואם לא, אז לא

• בהצלחה
  • היי,
    גם לי קרה שכמה ימים לאחר הביות כ12 יום לפני שהווסת צריכה להגיע היה דימום קל אך בצבע חום ורק בניגוב והבנות המקסימות כאן אמרו לי שיכול להיות שזה השרשה אחחחח הלווווואאאיייי ותאמיני לי מנסיון קודם כבר עדיף לחכות לאיחור הכי בטוח אח"כ סתם מתאכזבים
  • תודה רבה ... ובהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה