היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה אתמול שכבתי עם בעלי ואחרי הסקס היה לו על הנייר טואלט הפרשה אדומה מאוד בהירה והיום בעקבות זה שמתי טמפון במהלך היום בערב הוצאתי אותו הוא היה נקי מדם אבל היו עליו הפרשות חומות בהירות מאוד ומעטות ולא התפתח מעבר לכך
ואתמול במהלך היום היו לי הפרשות צהובות ושבוע שעבר הייתה לי הפרשה שקופה נמתחת וחוץ.מזה מאז הביוץ היו לי הפרשות לבנות מרובות
מאמי , אני עברתי חוויה דומה מאוד חודש שעבר ומיד אחרי שלושה ימים קיבלתי מחזור.... הלוואי ואצלך זה יסתיים אחרת.... בהצלחה...!!!!
יקירתי התשובה הינה ברורה, הכל יכול להיות
תוד ה על התשובות רציתי לעדכן שמאז יןם שני שהיו ההפרשות החומות לא היה יותר כלום רק יום אחד וזהו,מאז נקי לגמרי רציתי לדעת באם יש דימום של השרשה,זה בטוח אומר שיש הריון?
תוד ה על התשובות רציתי לעדכן שמאז יןם שני שהיו ההפרשות החומות לא היה יותר כלום רק יום אחד וזהו,מאז נקי לגמרי רציתי לדעת באם יש דימום של השרשה,זה בטוח אומר שיש הריון?
הכול יכול להיות ואלוואי וזה הריון
בקרוב אצל כולנו לילי
כמו שאמרתי לך קודם... לי הייתה אותה חוויה בדיוק... ואפילו תיארתי אותה כאן בפורום ו....אחרי 3 ימים קיבלתי... לעומת זאת יש בנות שקרה להן אותה חוויה כמו שלך ונקלטו להריון..... כך שלא ניתן לדעת בוודאות... מה שכן כן ניתן להתפלל שזה יהיה הריון ... מחזיקה לך אצבעות ומתפללת בשבילך שאכן זה הריון....שיראל
היי בנות
נכון להיום עדיין נקי נחכה עוד שבוע וחצי ואם לא תגיע ה נעשה בדיקה בינתיים מחכה ומקווה שלא יתפתח לכלום
תעדכני אותנו...וואי בע"ה שיהיה לך מלא בהצלחה!!! ושה
תודה אני יעדכן מאוד מקווה שה תיעלם לתשעה החודשים הקרובים