העלמות הזקיק.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני מנסה להיכנס להריון כבר 10 חודשים. החודש רק הגעתי למרפאת פוריות.

במעקב זקיקים שעשו לי ביום ה13 לביוץ היה זקיק בגודל 12 זה היה יום רביעי ולכן ביקשו ממני להגיע שוב למעקב ביום ראשון. ביום ראשון שהגעתי נאמר לי שהזקיק נעלם ויש מראה של הגופיף הצהוב ונוזל דוגלאס ולכן כנראה כבר בייצתי.

הרופאה שלי לא הייתה והאחות אמרה לי שכבר היה ביוץ ולכן אין צורך לעשות הזרעה.

שאלותיי הם כאלה:

- האם ייתכן ביוץ מזקיק קטן? בהנחה שהוא היה 12 ביום רביעי, מה הגודל שלו היה ביום שבת כשהתרחש ביוץ?

- קיימתי יחסי מין ביום רביעי, האם קיים סיכוי להריון? קיימתי יחסי מין גם ביום ראשון בערב אחרי שאמרו לי שהיה כבר ביוץ, האם יש סיכוי להריון?

- כדי להפיק לקחים מהפעם הזו, על מה עלי להתעקש בטיפולים בחודש הבא?
    - יכול להיות שלא היה בכלל ביוץ? במידה ואני מקבלת מחזור 14 יום בדיוק מיום שבת, משמע שהיה ביוץ?

נ.ב: לי יש שחלות פוליצסטיות ובדיקת זרע של בעלי יצאה תקינה.

תודה רבה

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הזקיק בשל מגודל 17-17 מ"מ , אז בהחלט אפשרי שהיה ביוץ.
    אפשר להוכיח שהיה ביוץ על פי רמת הפרוגסטרון כשבוע אחרי התאריך שבו חושבים שהתרחש הביוץ. דימום, 14 יום אחרי התאריך הזה תומך מאוד בכך שאכן התרחש ביוץ.
    אם הזרע תקין, בהחלט אפשרי שיחסי מין ביום רביעי וראשון יספיקו.
    את לא צריכה להתעקש על טיפול אלא בשלב הראשון לעשות את הבירור הבסיסי. על פי תוצאות הבירור יחליט הרופא מהו הטיפול שלו אתם זקוקים

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה