בדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי עכשיו מרופא נשים אחרי שהסברתי לו שהמחזור האחרון איחר לי ב-13 יום.
    הוא אמר לי שאצלי הכל בסדר ושאין לי מה לדאוג לפחות עד שנה של ניסיונות.
    השיא של הפגישה עם רופא הנשים היה שהוא נתן לי הפניה לבדיקת זרע עבור הבעלול.
    אין מצב שאני אומרת לו שהוא צריך לעבור בדיקת זרע!!!!!!
    הוא הכי רגוע ואדיש בכל העניין של ההריון ואני לא רוצה להפוך אותו לפרנואיד כמונו. אני גם בטוחה שהאגו שלו יפגע.
    מה לעשות??? אתן חושבות שלספר לו או שעדיף לחכות עוד כמה חודשים????
    אני מזכירה שאנחנו מנסים 7 חודשים....
4 תגובות
עמוד 1
  • 7 חודשים זה לא מעט זמן. לדעתי את צריכה לדבר עם הבעלול וללכת לעשות בדיקה. עדיף לשלול או לחילופין לגלות אם יש בעיה ולהתמודד איתה. היום יש פתרונות להכל.
    חבל לחכות עם זה ובכל מקרה אין צורך להכנס לפאניקה! בהצלחה
  • מציעה לך כן לשלוח את הבעלול לבדיקה...
    גם אני כעבור 6 חודשים של ניסיונות ללא הצלחה - כבר אמרתי זה לא הגיוני-ואני ביוזמתי שלחתי אותו לבדיקה...שהופההההההההה...יצאה על הפנים!!!
    ומסתבר שהמצב ממש קשה....נשלחנו ישר להפריה...
    אז מותק-חבל על הזמן והעיקר חבל על מצבנו הנפשי ...שכול חודש אנחנו מקוות ומתפללות שנקלטנו ואז נופלות פנינו שמגיע ה
    אז....תחליטי מה שנראה לך....
    לדעתי שווה - אין מה להפסיד...
  • אין מה לעשות! מה את תעברי את כל הבדיקות והוא לא? אין פה התחשבויות, אם הוא צריך לעבור בדיקה כדי שתהיי שקטה שיעבור...כל הגברים אדישים בהתחלה.
  • אמרתי לו בעדינות עם חיוך רחב שהרופא ממליץ שהוא יבדק. כרגע הוא לא ממש מתלהב ללכת לעשות את הבדיקה, אבל הוא מדי פעם שואל שאלות לגבי הבדיקה ואני מסבירה לו שהיא ממש פשוטה, בלי מחטים (כי הוא פוחד...), זה הוא עם עצמו.
    אני צריכה לעבוד עליו ולהכין אותו במשך מספר ימים, כי אני לא רוצה שהוא יכנס לחרדות ושלא נעבור את החודש הזה עם עבודה טובה ומשותפת.

חוץ מזה, אמרתי לו שכדאי לו לעשות את הבדיקה עכשיו ושעכשיו נגלה דברים ונתקן ולא עוד חצי שנה ואז באמת חברים והסביבה יתחילו לשאול אותנו אם הכל בסדר אצלנו ואם אין לנו בעיות.

אני מקווה שהוא מתחיל לעקל את זה ושהוא יעבור את הבדיקה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה