(עוד) שאלת אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רני לא אוכלת מוצקים..
    טעמה טעימות ולפני שבועיים הפסיקה.
    מה כן היא אוכלת את העוגיות מטרנה תפוח בננה / דגנים
    רציתי לשאול אפשר לתת לה כל יום עוגייה? (או עד שתסכים שוב למוצקים)
    היא כן אוכלת פירות רק אם אני שמה לה ברשת...
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
6 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לתת לה למה לא
    ותנסי במקביל לתת לה ירקות ופירות

גם אצלי דור לא להיט של ירקות ופירות
    את העוגיה הוא כן אוכל
    עכשיו התחלנו שילוב של מטרנה עם דייסות ... ההנקה לא מספיקה לו

• אין שום דבר רע בעוגיות לדעתי ולגבי המרק תסני להחליף את הטעם אולי טיבול אחר אולי להוריד ירק אחד ולשים אחר במקומו אולי פחות טחון אמא שלי סיפרה כשאני הייתי קטנה לא אהבתי את הירקות המרוסקים והדבר היחידי שאכלתי היה מרק עוף עם אטריות

המסנג'ר שלי: [email protected]

• אני דווקא לא מתה על העוגיות האלו.
    זה בדיוק כמו שאומרים שכדאי להתחיל עם ירקות כי אם נתחיל עם פירות הם לא ירצו את הירקות.
    פירות מתוקים יותר, טעימים יותר.
    נראה לי די ברור שאם היא תאכל את העוגיות האלו, היא לא תרצה את הירקות אח"כ.

הצלחתי להסביר את עצמי?
  • בטח שכן, אבל קצת חבל כי היא תתרגל למתוק..
    תנסי דייסת קוואקר, קצת תפוח מגורר וממש טיפה סילאן
  • תודה
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • לפי מה שהבנתי- היא לא אוהבת פירות טחונים?
    שקד גם לא אהב פירות טחונים כשרק התחלנו, כנראה בגלל שהוא התרגל למרקם של המרק הטחון (המרקם חלק יותר), אז מה שעשיתי: בישלתי את הפירות טיפה במים כדי לרכך אותם מעט, אח"כ מצננת וטוחנת. הוא התחיל לאכול אותם רק כך. אח"כ עם הזמן (אחרי שבוע בערך) הפסקתי לבשל אותם וטחנתי רגיל, והוא זרם.
    דרך אגב- הייתי מוסיפה בסקוויטים לפירות.

את מוסיפה מלח למרק?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה