היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
במצב שבו יש פעילות לאחד הילדים? לוקחות את הילד ה2 איתכן או מוצאות לו פיתרון?
לדוגמא: היום אחה"צ יש לנו מדורה עם הילדים של הגן של יותם. וכמובן שיאיר לא יכול לשמור על ניצן... ואני שוקלת: אם אני אקח את ניצן אני אצטרך להיות צמודה אליו כל הזמן, ניצן הוא ילד ללא פחד, הוא חופשי הולך עם עצמו ויכול להעלם בקלות או לחילופין הוא פשוט יכול לנסות לבדוק את האש אם זה יעניין אותו. וזה כמובן אומר הרבה פחות תשומת לב ליותם (מה שבד"כ קורה במצבים כאלו זה שיותם מתחיל לבכות ולהדבק אלי..ואז זה הופך לסצינות של צרחות..) או לחילופין - אני אביא בייביסיטר שתעלה לי מלא כסף שכמובן אין לי..
אז מה אתן עושות במצבים כאלו?
15 תגובות
עמוד 1
אני תמיד לוקחת את הקטנה איתי (בד"כ אני לבד ובעלי בעבודה אחה"צ), לכל אירוע...שנה שעברה הקטנה עדיין לא היתה בגן - ולאור היתה מדורה - אז ברור שלקחתי אותה איתי.
גם לנו יש מדורה היום בערב, אבל זו מסיבה ענקית לכל ילדי הגן, פעם בשנה אני שמחה שאנחנו משלמים לגן הזה טבין ותקילין...זה מה זה כייף....הם עושים הפנינג שלם עם מתנפחים ו"על האש"..... מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
יואו תיארת את ניצן שלך, כאילו תיארת את ניצן שלי
איתמר עוד קטן אז הוא לא מפריע, אבל בד"כ אני לוקחת בייבי סיטר מהמשפחה (בחינם - דודים/דודות/סבים/סבתות).
אין מי שיוכל לשמור על ניצן? אפילו איזה בן דוד-בת דודה קטנים שיבואו אתכם למדורה יעל, אמא של 2 אפרוחים
בדרך כלל נעזרת בהורים שלי ששומרים על אחד מהם
וואי זה באמת לא קל
כשאני לבד ובעלי עדיין בעבודה... לוקחת את שנהם !
אם אפשרי שבעלי ישאר עם אחד מהם סבבה , אם לא אני לוקחת את שניהם
אהוד עידן אני :) יום נישואים
בד"כ לוקחת איתי את אורי לאירועים של שחר ולהיפך, אלא אם מבקשים לא להביא אחים, אז אני נעזרת במשפחה לבייביסיטר. במקרה של ל"ג בעומר, הייתי לוקחת איתי גם את ניצן, רק מתאמת עם חברה או אמא מהגן (שבאה עם ילד אחד למשל) שתעזור לי לשמור על הגדול (מניסיון של אתמול- קשה מאוד לשמור לבד על 2 קטנים במדורה.....)
אני בדיוק באותה התלבטות לגבי המדורה של שחר היום- אם לקחת את אורי (בעזרה של אמא אחרת מהגן או אחותי) או להשאיר אותו בבית (שוב עם ההורים שלי) וללכת רק עם שחר... הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
בג\דרך כלל לוקחת את כל החמולה. אם יש אפשרות - משאירה את איתן כי הוא בטוח לא נהנה באירועים מסוג זה. אבל כשאין ברירה, הולכים ביחד. הילדים לא אשמים שאבא שלהם כל הזמן עובד.
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
במקרה כזה, אחד איתי אחד אצל האבא בבית. לא כל פעילות צריכים להגיע כל המשפחה...
מתארגנים לפני... אני אומרת לו שביום X יש אירוע זה או אחר והוא מגיע, אם לא הולך לתכנן כך שמישהו מאיתנו עם האחרים בבית לא קרה כלום.. לא חייבים ללכת.. אין מצב שאני לוקחת את שלושתם למדורות או אירועים תודה. מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
זה תלוי מה האירוע... לרוב אני לוקחת את שניהם
אבל אני חושבת של"ג בעומר זה לא מקום לקטנטנים. אני אישית לא אוהבת את ל"ג בעומר בכלל ושקלתי לא ללכת. במקרה יש לנו משהו באותו יום ובעלי צריך לצאת מוקדם מהעבודה אז כנראה שהוא ייקח אותו לבד.
גם בעלי לרוב חוזר בשעות הערב ולא תמיד יש מי שיעזור....התרגלתי להיות עם שניהם לבד תמר
אני תמיד לוקחת גם את הקטנה כי אין לי יותר מידי ברירות בעלי עובד עד מאוחר ואין לי יותר מידי אופציות... אם היה לי סידור לקטנה בטח שהייתי הולכת לבד עם הגדולה וההיפך..זה זמן איכות מצוין וזה בריא לפעמים גם ללכת רק עם אחד /אחת מהם/ן שירגישו שאת רק שלהם אפילו לערב אחד :)
אם זה אירוע כמו יום הולדת או מסיבה בגן ,אני תמיד לוקחת את שתיהן ולא בגלל שאין לי ברירה -אלא כדי ששתיהן יהנו מהפעילות. במקרה כזה של פעילות ל"ג בעומר כשיש סיכון ברור ,כשהילד שובב ואת צריכה להשגיח לבד על שניים, אני הייתי מוותרת.