אני מתחרפנת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות...
    החודש עברתי הזרעה על בסיס מחזור טבעי... הביוץ היה לפני שבועיים ביום שני. שבוע שעבר התחילו הפרשות ורודות חומות, קצת יותר מוקדם ממחזורים קודמים והתבאסתי אבל אמרתי חפיף, יאלה עוד נסיון... בנתיים עדיין עם ההכתמות האלה, כבר כמה ימים כל יום ממש קצת.. נהייתי אובססיבית, אני כל הזמן מרגישה שהנה קיבלתי ואז אני בודקת ורואה שעדיין אין שינוי. עשיתי בדיקה ביתית יום לפני האיחור שיצאה שלילית..מחר אני אמורה לעשות בטא אם לא אקבל, אבל כל רגע אני מרגישה שזהו, החודש אבוד. מה זה הדבר הזה? למה המחזור לא משתחרר? אולי הלחץ? מקווה שהכל תקין... צריכה  
13 תגובות
עמוד 1
  • היי,

מתי עשית את ההזרעה ? גם אני עשיתי החודש ומתפללת לתשובות חיוביות
    בהצלחה ובשורות טובות
  • עשיתי את ההזרעה ב - 3.5.... מחזור אחרון ב- 16.4...
    מתי את?
    מאחלת לך המון המון המון בהצלחה ובשורות טובות אמן !!!!
  • עשיתי את ההזרעה ב- 06.05.11, מחזור אחרון 23.04.11
    שיהיה לך המון המון בהצלחה ובשורות טובותתתתתת
    בעיקרון אני אמורה לא לקבל ביום שישי .. אם נעבור את שישי שבת בלי ה אני יעשה בדיקת בתא ביום ראשון ב"ה
    זאת הזרעה ראשונה שלך ?
    מחזיקה לשתינו
  • בהצלחה בנות,אמן הזרעה ראשונה ואחרונה

• תודה רבה
  • תודה רבה המתח הזה הורג..
    זו הזרעה שנייה.... הלוואי הלוואי לשתינו ולכולן..
  • עוד שאלה... סליחה שאני חופרת אבל אני גם בלחץץץץ
    את 2 ההזרעות עשית על ביוץ טבעי ? ללא שום כדורים ?
  • היי... את ממש לא חופרת, אם כבר אני חופרת חחח..
    את ההזרעה הראשונה עשיתי עם איקקלומין, התחלתי את האיקקלומין דרך רופא של הקופה, שלא תכנן לעשות הזרעה, וכבר היה לי תור לרופא פרטי, והגעתי אליו קצת לפני הביוץ והוא הציע לי לנצל את האיקקלומין להזרעה למרות שהוא חשב שלא היה צורך באיקקלומין ,לפי הבדיקות הכל תקין, ובאמת עשינו הזרעה שלא הצליחה, ובחודש אחריו הנוכחי הוא המליץ הזרעה על בסיס טבעי... נראה מה יהיה..
    את עם כדורים או זריקות?  

• בהצלחה בנות
  • efush ,
    אני גם איקקלומין וגם אוביטרל...
    הזרעה ראשונה ....
    למה דרך רופא פרטי ולא דרך קופת חולים ?

making baby no.2 ,
    תודה רבה
  • היי
    טוב, היא הגיעה .....
    עדי, מאחלת לך המון המון המון הצלחה...
    החלטנו רופא פרטי בגלל שהרגשתי שאיקקלומין לא הפתרון בשבילי - אני מבייצת רגיל ובעלי בסדר גמור. והפרטי הסכים איתי.. אתם יודעים מה הבעיה אצליכם?
  • אוףףףףףףףף שקיבלת
    אל תתבאסי ב״ה שהחודש יהיה החודש שלך
    האמת שכל הבדיקות אצלנו תקינות ולא ברור למה אני לא נקלטת ... מה שיותר מוזר שילדתי לפני שנה ונכנסתי אז תוך חודש מהרגע שהפסקתי גלולות....
    תודה רבה רבה!!׳
  • תודה רבה עדי, את עזרת לי המון היום..אני מתבאסת בקטנה, הרופא אמר לי להיות סבלנית עם ההזרעות, אני מאמינה שזה יקרה בע״ה בקרוב.. באמת אשמח מאוד מאוד לשמוע שהצליח לך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה