עיסוי פרינאום ואי נו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי דר' ערן
    רציתי לשאול אותך שאלה חשובה. אני אמנם עכשיו בשבוע 21 אך העיניין מעט מטריד אותי.
    בהרבה מקומות ממליצים על עיסוי להרחבת הנרתיק, ואני תוהה רבות האם באמת שווה להרחיב כל כך את הנתריק, זה לא פוגע בו בעתיד? גם ככה הנרתיק נורא מתרחב בלידה והנשים בנויות על מנת ללדת, אז למה להקדים את המאוחר ולהרחיב בצורה כזאת שעלולה להרחיב את הנרתיק לנצח ואז האישה נשארת עם נרתיק רחב נורא ולא יכולה להנות מיחסי מין.
    האם העיסויים מרחיבים לתמיד? והאם הנרתיק ממש מתרחב בלידה ולא חוזר לקדמותו אפילו אם לא עושים עיסויים?
    תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

עיסוי פרינאום איננו מזיק, ורוב הסיכויים שגם איננו מועיל למניעת קרעים
    לגבי אפי-נו, אכן מפחית את שכיחות הקרעים אבל יכול - ממש כמו שאמרת - לגרום לנזק לטווח רחוק (שעל כך אין עוד עבודות מדעיות מספקות).

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה