אנא לעזרתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרותתת!!

מה שלומכן???

שאלה לי אליכן, אנא עזרו לי...

אז ככה:

מחזור 1-ט' אדר ב' (15/3/2011) 29 ימים

מחזור 2-ח' ניסן (12/4/2011) 32 ימים (זה די חריג אצלי.. אני לא עוברת בדר"כ את ה-30 יום)

מחזור 3 (שהוא עכשיו ממש בסיומו)-ט' אייר (13/5/2011)

אני מעוניינת לדעת מתי בערך יהיה הביוץ שלי החודש......??

תודה רבההה!!
16 תגובות
עמוד 1
  • מצחיקולה את הפרט הכי חשוב לא רשמת,
    כמה ימים עבר עד למחזור האחרון?

את לוקחת את שלושלת המחזורים האחרונים 29+32+כמה שיצא לך באחרון ועושה ממוצע לחלק ל3 ולפי זה.

אבל אין דיוק ב100%
    תפעלי יום לפני באותו יום וכמה ימים אחרי.
    בקיצור כל אותו שבוע, יום כן יום לא.
  • מהמחזור לפני האחרון ועד למחזור הזה היו לי 32 ימים...

את המחזורים לפני המחזור הראשון שכתוב אני לא יודעת עד כמה זה יהיה אקטואלי כי זה היה עם כדורים.....(-שכחתי את שמם..אבל הכדורים האלה שלוקחים 10 ימים ואז אחרי גג 3 ימים מקבלים מחזור...לקחתי את זה כדי שלא תהיה לי חתונת נידה...אז זה "סידר" את המחזור) ורק מהמחזור מס' 1 שכתוב זה באופן טבעי...

מה אני עושה עם המס' הממוצע שיוצא לי במחשבון?

אי אפשר לעשות את זה על 2 מחזורים? חייבים 3?
  • אהההה אז אין ל בכלל אפשרות לדעת לפי ממוצע מחזורים מאמי.
    גם אני לקחתי אותם זה נקרא פרימולוט נור או יסמין.

בקיצור זה משבש את הכל בהתחלה..
    אפשר להקלט גם בחודש הראשון אחרי שמסיימים איתן (דיי נדיר)
    אבל לדעת על ביוץ לפי ממוצע את לא יכולה מאמי. רק עם מעקב זיקיקים.

• כן! בדיוק! זה השם של הכדורים...

ממ אני כבר חודשיים וחצי-שלוש בלי הכדורים האלה... גם אחרי זמן כזה זה נדיר.....??

כשאת אומרת "משבש את הכל בהתחלה" למה את מתכוונת? את מה זה משבש? את תקופת ימי המחזור? את הביוץ? את הימים שעוברים בין כל מחזור למחזור?

כמה זמן אחרי הכדורים הכל חוזר לעצמו ויוצא ממצב של שיבוש?

בדיקת ביוץ יכולה להראות לי על ביוץ? אם אני רואה 2 פסים מה זה אומר? שהביוץ עכשיו? מחר? היה?
  • אם בדיקת הביוץ מראה לך 2 פסים זה אומר שתוך 24-48 שעות מרגע הופעת הפסים יהיה הביוץ..... לכן כדאי לעשות יום יומיים אחרי הופעת הפסים....
  • הבנתי שזה בסדר גם אם עושים באותו היום...הזרע שומר את עצמו........ לא?

למה כדאי גם לעשות יום כן ויום לא ולא כל יום?
  • יום כן ויום לא כי הרזה מחזיק מעמד 72 שעות.

לגבי השיבושים... צר לי לאכזב אותך אבל זה משבש הכל! הפרשים בין מחזור למחזור, ביוץ, אורך הווסת וכל מה שעוד רשמת שם...
  • אוף!! לא רוצה!! בא לי לבכותתתת

הייתה לי הרגשה שזה לא מציאה בכלל לקחת אותם!! אאאאוווךךך!!!!!!!!

אם עושים כל יום זה לא מזיק,נכון?
  • אם זה משבש את הכל זה אומר גם ש....(לא) יהיה אפשר להיכנס להריון עד שהכל יחזור לקדמותו?
  • מאמי, אני הייתי ממליצה לך לעשות כל יום כדי לכסות את הכל.... מצד שני יש שאומרים שאיכות הזרע יורדת ...... אז כדאי לעשות יום כן יום לא... כי ממילא הזרע שומר על עצמו למשך 72 שעות...לגבי הכדורים אל תלחצי חברה שלישתתה את הכדורים האלו והיא נקלטה ישר!!!!! כל אחת לגופה... זה לא אומר כלום.... יש כאלה שגם לא שותות כדורים וזה מתעכב .... כך שאני לא חושבת שזה שייך לכדורים.... שיראל
  • לעבוד מהיום ה-12 עד היום ה-18, הכי בטוח...
    הביוץ שלך צריך לצאת סביבות היום ה-13 עד 15 לפי המחזורים.
  • אני מסכימה אי שיראל בכול מילה

בקרוב אצל כולנו
    לילי
  • הצעה שלי וככה הצלחתי לא לחשב ימי ביוץ כי לפעמים הוא מגיע באיחור. מהרגע שהמחזור מסתיים. אז יום כן יום לא. עבודה קשה אך משתלמת. בהצלחה!מאחלת שהחודש הוא החודש שלך
    [/url
  • בנות! תודה רבה! אתן לא יודעות איך הרגעתן אותי...

ממ אני ובעלי שומרים על טהרת המשפחה ככה שזה קצת בעייתי לעבוד ישר אחרי שמסתיים המחזור....

שושי,אמרת שהביוץ אמור לצאת לי ביום ה-13 עד 15... ואני כנראה אטבול ביום ה14 למחזור...ביום ה-14 זה גם בסדר...לא?

מממ ובקשר למדידת החום-עושים את זה עם מדחום רגיל? איך זה עובד? מה עושים? מה זה מראה המדידות של חום?

הלוואי הלוואי שזה יהיה החודש שלל כולללללללללנוווווו!!
  • וואוו אדולי מה עשית לה חחחחחחח אני גם לקחתי את הכדורים האלה לפני החתונה ובהחלט זה מעט שיבש את המחזור הבא כי הוא הגיע אחרי 56 יום שאלתי רב מומחה בעניין ותשובתו היתה. שהכדורים ממש לא משבשים שום דבר לפני ואחרי החתונה אנו בלחץ היסטרי וזה מה שגורם לשיבוש במשך כמה חודשים הגוף מתאזן וחוזר למקור כמו אצלי לאחר חצי שנה של נישואים המחזור שלי נעשה סדיר ואפילו קבוע כל 36 יום וh.d בקשר לביוץ לא משנה כמה נעשה חישובים של מתי יהיה הביוץ זה לא יעזור הגוף שלנו לא עובד כמו שעון בקיצור הוא בא מתי שהוא רוצה וכמובן תעשי מעקב... 
    [center]
  • אני גם לקחתי פרימולוט נור לפני החתונה ליתר ביטחון והכדורים לא שיבשו לי כלום.
    זה לא כמו גלולות היריון שלוקחים באופן קבוע ואז מפסיקים.
    יהיה בסדר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה